Jak myślicie gdyby Lynch podjął się zrobienia 3 sezonu TP kogo obsadził by np w roli Dale'a Coopera, Laury Palmer ,Boba itd a może starał by się aby ci sami aktorzy zagrali w serialu?
Czekam na wasze propozycje:)
Mam nadzieję, że 3 seria nigdy nie powstanie, bo bez BOBa nie ma Twin Peaks. Jeżeli natomiast już by zrobili, to obsada nie powinna się zmienić. Pomysł jednak jest trefny, bo prawie na pewno nie stworzy się już takiego samego klimatu; BOBa może grać tylko Silva, a on już niestety nie żyje. Kolejna sprawa to, że im dłużej trwa każdy serial, tym jest słabszy. Dwie serie TP są idealne, poza tym nie wyobrażam sobie innego zakończenia, to jest doskonałe, mroczne i tajemnicze, jak cały serial.
jeżeli ma powstać nowy twin peaks to tylko David Lynch może się podjąć tej kontynuacji inaczej nie będzie to dzieło warte uwagi...
ja myslalem zeby zrobic bardziej nowoczesna wersje, pojawilby sie jakis zabojca lub nasladowca leelanda, etc [to tak na szybkiego enyłej cos pokręconego powinno byc] i wtedy [no wiem milczeniem owiec zajezdza] ktos odwiedzalby "tego typa który przyjechal tu ponad 20 lat temu. siedzi od tamtej pory w celi i jedyne o czym mowi to kukurydza albo sowy, jest jakis dziwny" [zgadnijcie kto to :P] no to tak slowem wstepu :P
no i generalnie zeby to byl 1 epizod pelnometrazowy ciezki ale i zabawny jak stary tp
Wiesz, moja dobra rada - zachowaj ją w pamięci taką, jaka była w czasie powstawania serialu. No chyba że naprawdę chcesz wiedzieć, to napiszę, że czas jest wprawdzie okrutny, ale głupota ludzka jest niewyobrażalna... W każdym razie mnie jest osobiście szkoda takiej dziewczyny - http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,14432403,Gwiazda_serialu__Miasteczko_Twin_P eaks__przesadzila.html#Cuk
A czy któraś z obecnych aktorek mogłaby ją godnie zastąpić w teoretycznej 3 serii? Ja sobie wprawdzie żadnej w roli Donny nie wyobrażam, ale nie jestem reżyserem, więc kto wie...
Kontynuacja ze wszystkimi dostępnymi aktorami, powrót Dale'a Coopera, ale chciałbym by się to skupiło na kimś zupełnie nowym, kto byłby bardziej na pierwszym planie. Poza tym też chciałbym by zrobili osobną ścieżkę retrospekcyjną dla Windoma Earle'a który już 25 lat przed końcem chronologii Twin Peaks starał się dotrzeć do Black Lodge...To byłoby super. Mogliby zrobić taką czarno-białą americanę.