Może mi ktoś wytłumaczyć zakończenie serialu ? Moim zdaniem skończył się tak jakby... się nie skończył i miałyby być kolejne odcinki. Czyżby Agent Cooper przeszedł na stronę zła ?
To nie miał być koniec serialu, niestety telezwizja ABC nie zgodziła się na nakręcenie następnego sezonu. Co do zakończenia, Cooper został więźniem czarnej chaty, oddał swoją dobrą część duszy za życie Annie.
No właśnie tak mi się wydawało że jakby miała byś dalsza część. Kto wie może kiedyś dokręcą bo słyszałem że planowali 4 lata temu.
Niech lepiej już nic nie dokręcają, takie zakończenie jest jednym z atutów serialu, a poza tym nie wyobrażam sobie dalszej części bez BOBA.
Zakończenie totalnie hardcorowe ale jakoś inaczej sobie nie wyobrażam zakończenia ;-). To Lynch.. nie może skończyć się happy andem! Gratulację!
Serial jest rewelacyjne. Na mojej liście serialu numer 1 (pewnie teraz jakieś pesudofanki Losta klikają 1 Twin Peaks żeby nie konkurował z ich serialikiem..)
To jest żałosne jak dzieci nie mające pojęcia o Twin Peaks (bo nigdy go nie widziały) dołują ten najlepszy z seriali. Jak widzę te bzdety w pierwszej dziesiątce ogarnia mnie śmiech politowania. Walić te wszystkie notowania, Twin Peaks i tak rządzi.
Dokładne. Seriale które tam są to zazwyczaj komercja połączona z kiczem ala 'Szkoła uczuć'... Cóż, takie dzieci są na filmweb..