PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Może mi ktoś wytłumaczyć zakończenie serialu ? Moim zdaniem skończył się tak jakby... się nie skończył i miałyby być kolejne odcinki. Czyżby Agent Cooper przeszedł na stronę zła ?

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_Baczek

To nie miał być koniec serialu, niestety telezwizja ABC nie zgodziła się na nakręcenie następnego sezonu. Co do zakończenia, Cooper został więźniem czarnej chaty, oddał swoją dobrą część duszy za życie Annie.

rycerz1984

No właśnie tak mi się wydawało że jakby miała byś dalsza część. Kto wie może kiedyś dokręcą bo słyszałem że planowali 4 lata temu.

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_Baczek

Niech lepiej już nic nie dokręcają, takie zakończenie jest jednym z atutów serialu, a poza tym nie wyobrażam sobie dalszej części bez BOBA.

rycerz1984

Zakończenie totalnie hardcorowe ale jakoś inaczej sobie nie wyobrażam zakończenia ;-). To Lynch.. nie może skończyć się happy andem! Gratulację!

Serial jest rewelacyjne. Na mojej liście serialu numer 1 (pewnie teraz jakieś pesudofanki Losta klikają 1 Twin Peaks żeby nie konkurował z ich serialikiem..)

ocenił(a) serial na 10
picek

To jest żałosne jak dzieci nie mające pojęcia o Twin Peaks (bo nigdy go nie widziały) dołują ten najlepszy z seriali. Jak widzę te bzdety w pierwszej dziesiątce ogarnia mnie śmiech politowania. Walić te wszystkie notowania, Twin Peaks i tak rządzi.

rycerz1984

Dokładne. Seriale które tam są to zazwyczaj komercja połączona z kiczem ala 'Szkoła uczuć'... Cóż, takie dzieci są na filmweb..

picek

Ej no nie przesadzaj. Moim zdaniem "Szkoła Uczuć to najlepszy po "Co się wydarzyło w Madison County" film o miłości. A Twin Peaks tez mi się podobał, faktycznie dzieci od Losta niegdy nie zrozumieją tego serialu i będą dawać 1. Ale co tam niech się jarają i tak wiadomo jaki serial rządzi.