PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

SPOJLER SPOJLER SPOJLER......................................................................... Mam wrazenie ze nie udało mi sie sciągnąc wszystkich odcinków. A to chyba przez to że co tu dużo mówić spodziewałem sie normalnego szcześliwego albo nie szczęśliwego zakończenie ale dociągniętego do końca. Zapomniałem że oglądam coś co wyszło spod ręki Lynch'a a u niego nic nie konczy sie normalnie o ile sie w ogole kończy. Tak więc czy dobrze rozumiem że zakonczeniem całego serialu SPOJER jest to że Bob opanowuje ciało Cooper'a (i uderza głową w lustro)? Ja nie wiem jak można nie zakończyć tylu rzeczy/wątkow...
Co z audrey? czy na prawde zginęła? co z shelly i bobim? co z edem i jego nie noramlną żoną? i na boga co z Lio i pająkami xD? Przeciez to powinno być dokręcone ze trzy albo cztery godziny materiału zeby jakos to wszystko rozwiązać. AAAAAA
a więc może ktoś ogarnięty przeczyta co tutaj wypłakałem i powie mi:
No i o co chodziło z tymi znakami i całą tą jaskinią?
Co sie miało stać i o co chodziło z planetami?
Kim jest do cholery ta Diane no... Dajen xD? (cały czas Cooper dla niej coś nagrywał a o kobiecie nikt nawet słowa nie wspomniał)
Na razie to chyba tyle. Jak sobie coś przypomne to jeszcze dopisze. I zapytam jeszcze raz z niedowierzeniem... czy ten serial oprócz filmu kinowego składa sie z 30 odcinków? Wliczając w "pilot"? Z góry wielkie dzięki za odpowiedz. Jeśli na prawde nie oglądałem wszystkiego to powiedzcie po prostu i zassysne reszte.

ocenił(a) serial na 10
___ice___

A no i właśnie... Czym są te sowy? (Bo cały czas gadali "sowy nie są tym czym się wydają) Jak sądzicie?
Mi sie wydaje żę chyba lynch miał w planach najazd kosmitów ale nie udało mi sie tego dokręcić i za pewne ci kosmici mieli przybrać postaci sowy xD