PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Zazdroszczę

ocenił(a) serial na 9

tym którzy nie wiedzą kto zabił Laurę Palmer!!!

ocenił(a) serial na 7
misssonikyouth

Ja, ja nie wiem, oglądałem to gdy byłem gówniarzem i za cholere nie pamiętam :D

ocenił(a) serial na 9
barney_g

obejrzyj jeszcze raz i oby Ci się w trakcie nie przypomniało!!! Świetny kryminał bo nie jesteś się w stanie domyśleć!

ocenił(a) serial na 7
misssonikyouth

No to oglądam, a co mi tam.

ocenił(a) serial na 9
barney_g

no i napisz jak wrażenia, po tylu latach!

ocenił(a) serial na 7
misssonikyouth

No to pierwsza seria obejrzana, już zapomniałem jak pokręcony był ten serial, ale na razie jest w porządku i niewiele mi się w trakcie przypomina.

ocenił(a) serial na 9
barney_g

No to jest Lynch, wiadomo, rzeźnia. Kto jest Twoim ulubionych bohaterem jak na razie? Ja się przychylam w stronę Audrey

ocenił(a) serial na 7
misssonikyouth

Tak, Audrey jest niezła, ona i Cooper z tym swoim dyktafonem, nawet po postrzale powieka mu nie drgnęła :D

ocenił(a) serial na 9
barney_g

Zajebista jest jeszcze kobieta z pieńkiem! Co ten Lynch ma w głowie??? Zazdroszczę mu tego bałaganu

misssonikyouth

Jak byłem gówniarzem oglądałem co niektóre odcinki, oglądać lubiłem sam gasiłem światło by był klimacik ...miałem lekkiego stracha ale o to chodziło Szczególnie zapamiętałem nie wiem dlaczego Leo jako "warzywo" :) . Ostatnio byłem na L4 i postanowiłem odświeżyć sobie serial, oglądnąłem wszystkie odcinki w 3 dni. Tym razem trochę się pośmiałem szczególnie z przygłuchawego agenta Gordona. Powinni nakręcić nową serię, wiem że po tylu latach aktorzy wyglądają "inaczej" ale Lynch by coś wymyślił :)

ocenił(a) serial na 9
szunajek

Leo i jego mydło w skarpecie to jest rzeźnia, wiadomo. I przypomniałeś mi Gordona! To jest typ!!! A Andy i Lucy? Wszyscy rządzą bez dwóch zdań

ocenił(a) serial na 7
misssonikyouth

No i cały obejrzany, ależ to pokręcony serial, Lynch ma nawalone we łbie, ostatni odcinek to już w ogóle popierniczony. Trochę za szybko zakończony wątek z ojcem Laury, niezły z niego świr był. No i prosi się o ciąg dalszy, ale po ponad dwudziestu latach chyba możemy o tym zapomnieć.

ocenił(a) serial na 9
barney_g

No, Lynch nie jest normalny.
Podobno odtwórca roli Boba to jakiś techniczny pracownik pracujący na planie, którego Lynch postanowił zatrudnić jak go ozbaczył. No, koleś jest mocny

ocenił(a) serial na 10
misssonikyouth

W sumie to nie istotne kto zabił! W serialu najwazniejszy jest mroczny klimat, swoiste smaczki, pączki z dziurką, placek wiśniowy, damn good coffe oraz sowy, które nie są tym czym się wydają.....
Ehhh chyba czas ponownie obejrzeć Twin Peaks (ostatni raz oglądałem gdzieś w 2004/2005 r.).

ocenił(a) serial na 9
krismovies

muszę przyznać rację