PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Witam, cze ten serial ma zakonczenie? Czy jest kolejnym serialem przerwanym w polowie akcji? Nie piszcie mi prosze jakie jest to zakonczenie, tylko czy wogole jest :) dzieki

bejs

Odpowiem ci tak aby nie psuć Ci zabawy z oglądania. Serial ma zakończenie takie jakie mieli go w zamyśle twórcy. Jednak nie dostaniesz odpowiedzi na wszystkie pytania i na większość z nich będziesz musiał/a odpowiedzieć sobie sam/a. W tym tkwi także urok samego serialu - po obejrzeniu ostatniego odcinka, miasteczko Twin Peaks na długo pozostaje jeszcze w pamięci.

SnowFalling

serial ma zakończenie http://www.filmweb.pl/film/Twin+Peaks+Ogniu+krocz+ze+mn%C4%85-1992-1070

ocenił(a) serial na 10
eeetam

To nie zakonczenie, ale poczatek!!:)

ocenił(a) serial na 10
obreb_2

jest książka napisana przez fanów podtytułem Sowy nie są tym wydają

obreb_2

poczatek, ale jest w nim pokazany morderca, wiec nie polecam ogladac tego przed serialem, tylko jako zakonczenie

SnowFalling

Jestem w trakcie oglądania serialu, kończę pierwszy sezon i Twoja wypowiedz aż zachęciła mnie do dalszego oglądania serialu.... lubię, kiedy zakończenie jest niedopowiedziane :D A sam serial jak na razie jest bardzo dobry, może po obejrzeniu kolejnych odcinków zmienię zdanie, miejmy nadzieję, ze na lepsze:D