PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117697
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Właśnie oglądam Miasteczko Twin Peaks jestem na 2 odcinku, sama sobie emituje 1 odcinek tygodniowo - jak TV nie chce (-nie są mi potrzebni z takimi programami :(()

Patt

jesli masz ten film na plytkach to sie podziel

ocenił(a) serial na 10
Patt

ja tez zapodaje sobie,pod wieczor.Na pilocie ta ostatnia scena,jak matka Laury widzi jakas reke ...zawsze zakrywam twarz,bo nie moge patrzetak mnie to rusza....wogole jak jej matka ma przewidzenia to zakrywam oczy,bo cos w tym jest,prawda?

nosferatu

masz rację! aż ciarki przechodzą:-) to właśnie dreszczyk Lyncha! nie pokazuje krwi, czy " potworków" ale i tak film jest pełen emocji i ...strachu

Patt

Ja tez właśnie zdobyłam te odcinki i tez będe sobie emitować z czego jestem bardzo zadowolona :)

ocenił(a) serial na 10
Patt

Tez ogladam na płytkach, ale po kilka odcinków dziennie:D

ocenił(a) serial na 10
Patt

Ja to bym sobie maratonik urządził :)

Patt

Wszystkie odcinki tostępne są na torencie

Patt

Szcześciara. am bym sobie obejrzał. No własnie co tą telewizja, taki serial. Oglądałem dawno temu na "dwójce", jako kilkulatek, ale raz,że strzsznie sie bałem, dwa, ze pewnie niewiele rozumiałem, trzy, ze niewiele pamietam. Potem serial powtarzał Polsat (ok 1997 roku), ale wtedy jakos nie ogladałem (rak zainteresowani ?). Ale teraz to bardzo chetnie bym obejrzał całą serie. Ten film stanowi dla mnie owiana niezwykła atosfera itajemniczością legendę z okresu dzieciństwa.

Patt

Ja właśnie obejrzałam wszystkie odcinki + film...Wszystko w 3 dni...Ledwie na oczy patrzę ale nie mogłam się oderwać. Jeszczce tylko jeden i jeden...i pół nocy przeleciało....Co za serial, ten klimat...Podobał mi się tak samo w podstawówce jak i teraz. Chociaz wtedy bardziej bałam się Boba :)