PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 118113
8,6 61 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Ostatnio natknełam sie na ksiazkę "Sekretny dziennik Laury Palmer". Czy ktos z Was ja widział/ czytał/ polubił ???

a_ja_jestem_Wiola

Sekretny Dziennik Laury Palmer
Ja widziałem,czytałem i częściowo polubiłem tą książkę.Dla wszystkich fanów serialu będzie to ciekawe źródło informacji na temat Laury.Wydaje mi się jednak,że za dużo seksu zawiera ta lektura.Chyba nieco inaczej wyobrażałem sobie życie bohaterki...

użytkownik usunięty
a_ja_jestem_Wiola

czytalam
Jestem swiezo po lekurze i pod wrazeniem nie wiem czego bo i srial i fire walk with me oraz dziennik pozarlam po raz kolejny w przeciagu trzech dni. Jestem na tropie zapiskow coopera ale w dalszym ciagu nie odnalazlam linku. Za wszelkie info bede wdzieczna

ocenił(a) serial na 10

co do zapisow coopera jesli znasz english to polecam www.glastonberrygrove.net

ocenił(a) serial na 7
CooPeR_3

Ja czytalem, bardzo bardzo dobra książka, miała powyrywane kartki jak ktoś czytał ;)

użytkownik usunięty
a_ja_jestem_Wiola

Dziennik
Czytałem niedawno jest świetny. Serial odlądałem od pierwszego pojawienia sie w TVP w 1990 z 10 razy Serial Wszech CZasów

a_ja_jestem_Wiola

Czytałam książkę kilka razy, z pewnością wiele wyjaśnia odnośnie drugiego życia Laury... poznajemy Laurę narkomankę, nimfomankę, prostytutkę, złodziejkę, ale z drugiej strony bardzo zagubioną, stojącą na skraju przepaści dziewczynę. Polecam!

ocenił(a) serial na 10
remiksik

Ksiązkę tę można prawie zawsze kupić na allegro, mi się udało nabyć ją za 1 zł! :) Książka to zapis Laury, jej ostatnich 5 lat życia. Szkoda, że ostatnie 3 dni zycia niezbyt pokrywają się z faktami z "ogniu krocz za mną" (film ten to opis własnie ost. 3 dni). Wpisy z dziennika czytane w serialu (np. o śnie Laury, w krórym widziała Coopera) również nie są ujęte w owej książce...

ocenił(a) serial na 10
a_ja_jestem_Wiola

posiadam te ksiazke w formacie DOC wiec jakby ktos byl zainteresowany just let me know

CooPeR_3

Posiadasz jeszcze Sekretny dziennik Laury Palmer??

a_ja_jestem_Wiola

mam tą książkę, zresztą można sobie ją ściągnąć na stronie serialu. w moim przypadku najpierw przeczytałam książke a potem obejrzałam serial. w sumie jest ok