PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

twin peaks

użytkownik usunięty

Miasteczko Twin Peaks to serial który chce się oglądać

użytkownik usunięty

dreszczyk emocji krople łez...spoko fajny film

ocenił(a) serial na 8

Emocje są owszem,momentami naprawdę duże(patrz "wyznanie" Lelanda Palmera),a co więcej są momenty takie,że dosłownie kopara opada - np. scena,w której agent Cooper wykłada filozofię Zen ekipie miejscowych policjantów...a wszyscy na niego wtedy patrzą na ja wariata,na zasadzie:"O co temu kolesiowi chodzi?"

Niezły jest też moment,kiedy Gordon Cole rozmawia z Shelly przy barku.Albo momenty,kiedy Cooperowi objawia się Olbrzym...Szkoda,że pewnych rzeczy może nie postarano się lepiej/dokładniej wyjaśnić,ale jedno jest pewne,pomysłów tu rzuconych do rozważenia,nie zabraknie na długie godziny.

adam_titowicz

Właśnie wróciłem z zagranicy i zmęczony bezskutecznym czekaniem w nieskończoność aż w końcu któregoś dnia jakiś polski wydawca zainteresuje się fanami twin peaks sam przywiozłem sobie oryginalny, świeżutki, pachnący i jeszcze ciepły The definitive Gold box Edition,(niestety we wszystkich możliwych językach świata;) oprócz polskiego, ale to nie jest większy problem) Jeżeli jest ktoś zainteresowany zakupem zapraszam. Mój mail onlythreelittlepigs@wp.pl