PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677970}

Miasteczko Wayward Pines

Wayward Pines
2015 - 2016
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12423
5,0 9 krytyków
Miasteczko Wayward Pines
powrót do forum serialu Miasteczko Wayward Pines

Kolejność losowa:
- Gdy w pierwszym odcinku jedna z mieszkanek powie "Zawszę Ci ufałam" do głównego bohatera olej to i nie wyjaśniaj
- Pokaż ludziom, że nie żartujesz wieszaj tych, którzy próbują uciekać.
- Pokaż ludziom, którzy nie próbują uciekać, że jesteś kochany zbuduj karuzele.
- Dobre miejsce na pikniki, to miejsce przy gnijących zwłokach powieszonych osób.
- Gdy blond Pani mówi, "jako jedyna znam kod do windy" nie zapytaj o niego, leć do windy wstukaj liczby i okaże się, że działa.
- Gdy metalowa część spadającej konstrukcji uderzy Cię w tył głowy, nie umrzesz zapadniesz w śpiączkę na trzy lata.
- Lepiej wysadzić się w windzie z bombami/potworami niż rzucić bomby do szybu z góry, w końcu czasu było tak nie wiele, że siedząc tam mógłby jeszcze wypalić z dwa papierosy.
- Zabij swojego bezbronnego brata, którego śmiało można było obezwładnić.Co tam więzy rodzinne.

To kilka takich perełek, a was coś rozbawiło czy tylko Ja się czepiam?
Bardzo się cieszę, się iż nie będzie kolejnego sezony.

ocenił(a) serial na 4
użytkownik usunięty
Robert831231

Dla mnie ogólnie idea przejęcia władzy przez fanatycznych nastolatków to idiotyzm. Akcja w windzie, faktycznie, szczyt żenady. Zdziwiło mnie czemu Megan nie wiedziała nic o kryjówce dla młodych, skoro była ich nauczycielką.

ocenił(a) serial na 4

"Dla mnie ogólnie idea przejęcia władzy przez fanatycznych nastolatków to idiotyzm." Jedyny sens by to miało, gdyby przy tym jak wchodzili do swojego schronu zrobili jaką przebitkę, że poza prowiantem była tam cała masa broni, tak faktycznie idiotyzm.

Robert831231

Scena wejścia nastolatków do schronu metalowe okratowane szafy po obu stronach drzwi - w środku karabinki szturmowe HK (albo SCAR), i AR - 15, dalej przebitka i regał po lewej zielone skrzynie z amunicją. Ale i tak zakończenie rozczarowujące.

ocenił(a) serial na 4
plpw51

Jeszcze zabawniejsze, jest to że grupa nastolatków w 3 lata opanowała całe miasto. A była agentka FBI nie potrafiła urządzić porządnego ruchu oporu przez 12 lat, żeby wysadzić kawałek bramy :D