PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677970}

Miasteczko Wayward Pines

Wayward Pines
2015 - 2016
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12405
5,3 7 krytyków
Miasteczko Wayward Pines
powrót do forum serialu Miasteczko Wayward Pines

Widzę, że dużo osób myśli o tym serialu jak o Twin Peaks 2. Z perspektywy osoby, która przeczytała książkę powiem wam tyle, że jedynie na początku sprawia pozory podobnej fabuły. Jakoś od połowy akcja zmierza w zupełnie innym kierunku i ciężko jest to nawet porównywać.

grimes

To wbrew pozorom bardzo dobra wiadomość. Przynajmniej jak się ludzie nie zniechęcą po 1 sezonie to zapewne czeka nas bardzo ciekawa (wydaje mi się, że w klimatach S. Kinga) historia z kolejnym, pozornie spokojnym miasteczkiem.

ocenił(a) serial na 8
Vamadas

Dla mnie tajemnicze miasteczko Wayward Pines jest niezwykle intrygujące i ciekawe , po 2 odcinkach bardzo się mi spodobał ten klimat, niektóre wątki i sam pomysł przypomina rzeczywiście książki S.Kinga w szczególności opowiadania o spokojnych miasteczkach, podobieństwo jest też do gry Alan Wake. Zaś miasteczko Twin Peaks którego fanem jestem od lat to majstersztyk który może stworzyć tylko D. Lynch i dla mnie Twin Peaks to serial kultowy . Lubię takie historie w tych klimatach i wydaje mi się że Wayward Pines to będzie bardzo dobry serial , poczekam z pełną oceną na kilka odcinków

ocenił(a) serial na 8
Vamadas

spodobał mi się ten motyw jak Ethan ucieka przez lasy samochodem jednak ciągle trafia na tablicę Witamy w Miasteczku Wayward Pines i nie może opuścić tego miasteczka , ciekawy jestem jak się historia rozwinie