PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766004}

Midnight, Texas

2017 - 2018
6,7 1,7 tys. ocen
6,7 10 1 1737
Midnight, Texas
powrót do forum serialu Midnight, Texas

Nie no, nie da rady

użytkownik usunięty

Nawet geje sa tu dretwi i niewiarygodni, jesli nie bedzie twórczej petardy to wyczuwam cancela

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
ZSGifMan

@chifire - Jeżeli wiarygodność geja(ów), ci przeszkadza, proponuję oglądać Glee, albo Faking it - w tych serialach są dosyć przerysowani... można takich lubić(nikt tego nie zabroni). Co do petardy - pewnie masz rację... los tego serialu będzie taki jak The Gates...

@ZSGifMan - Manfred Bernarnie jest początkującym medium. Duchy, raczej nie mieszkają w Midnight i nie wampiry, tylko JEDEN wampir. Co do zakazów pożywiania się na miejscowych - to też głupota, (Lem żywił się na Manfredzie)

ocenił(a) serial na 3
Prorockus

OK, chyba uwierzę na słowo, bo widzę, że przemawiasz niczym profesor jakiejś wampirologii czy coś ;)
Nie zmienia to jednak faktu, że dalej mi się to nie podoba.

ocenił(a) serial na 7
ZSGifMan

Lem ma możliwość żywienia się energią, zamiast krwi, za sprawą(czaru?) Xyldy - babci Manfreda. Co ciekawe W tym serialu był(a) sukub - zjadała mężczyzn. Sukub karmi się raczej energią seksualną - tzn wg filmów, seriali i książek. W jednym odcinku faktycznie były wampiry, w liczbie mnogiej :) Co do innych wampirów(książkowych) uwielbiam te z Nekroskopa, Briana Lumleya... polecam i pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 7
ZSGifMan

Jeszcze jedno małe wyjaśnienie. Odnosiłem się wcześniej do - "Sam opis filmu jak z Sodomy i Gomory, ale teraz taka moda na potwory i dewiantów..." - Chodzi o to, że opis jest do ... bani :)

ocenił(a) serial na 3
Prorockus

Rozumiem i dzięki za wyjaśnienie.
Również pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Prorockus

nie musza byc dla mnie przerysowani, ale za slowami powinny isc uczucia i emocje, a tu mam wrazenie ze ogladam aktorow z nieautentycznymi spojrzeniami i tylko uwazaja zeby sie jezykami nie dotknac. no ale moze mam za duze wymagania po brokeback mountain

ocenił(a) serial na 6

Serial oglądalność ma dość wysoką, możliwe że wytrzyma presje i utrzyma te 3 mln widzów do końca...

użytkownik usunięty
Ageha

wow, aż 3? szał, no to może faktycznie dociągną:]

ocenił(a) serial na 6

Żeby nie było że zmyślam^^
https://tvseriesfinale.com/tv-show/midnight-texas-season-one-ratings/