Nawet geje sa tu dretwi i niewiarygodni, jesli nie bedzie twórczej petardy to wyczuwam cancela
@chifire - Jeżeli wiarygodność geja(ów), ci przeszkadza, proponuję oglądać Glee, albo Faking it - w tych serialach są dosyć przerysowani... można takich lubić(nikt tego nie zabroni). Co do petardy - pewnie masz rację... los tego serialu będzie taki jak The Gates...
@ZSGifMan - Manfred Bernarnie jest początkującym medium. Duchy, raczej nie mieszkają w Midnight i nie wampiry, tylko JEDEN wampir. Co do zakazów pożywiania się na miejscowych - to też głupota, (Lem żywił się na Manfredzie)
OK, chyba uwierzę na słowo, bo widzę, że przemawiasz niczym profesor jakiejś wampirologii czy coś ;)
Nie zmienia to jednak faktu, że dalej mi się to nie podoba.
Lem ma możliwość żywienia się energią, zamiast krwi, za sprawą(czaru?) Xyldy - babci Manfreda. Co ciekawe W tym serialu był(a) sukub - zjadała mężczyzn. Sukub karmi się raczej energią seksualną - tzn wg filmów, seriali i książek. W jednym odcinku faktycznie były wampiry, w liczbie mnogiej :) Co do innych wampirów(książkowych) uwielbiam te z Nekroskopa, Briana Lumleya... polecam i pozdrawiam.
Jeszcze jedno małe wyjaśnienie. Odnosiłem się wcześniej do - "Sam opis filmu jak z Sodomy i Gomory, ale teraz taka moda na potwory i dewiantów..." - Chodzi o to, że opis jest do ... bani :)
nie musza byc dla mnie przerysowani, ale za slowami powinny isc uczucia i emocje, a tu mam wrazenie ze ogladam aktorow z nieautentycznymi spojrzeniami i tylko uwazaja zeby sie jezykami nie dotknac. no ale moze mam za duze wymagania po brokeback mountain
Serial oglądalność ma dość wysoką, możliwe że wytrzyma presje i utrzyma te 3 mln widzów do końca...