PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

2 SERIA

ocenił(a) serial na 9

Wie ktoś czy TVP puści 2 Sezon?

za krótki <br/> <br/> <br/> <br/>

ocenił(a) serial na 9
franzz

Na www.serialeonline.pl są odcinki z 2 serii do 1 -10 :)

ocenił(a) serial na 10
franzz

Może i puści, ale pewnie nie wcześniej niż w przyszłym roku. Przeciż dwójka leci dopiero w Stanach.

ocenił(a) serial na 10
franzz

Może puści, ale żeby to przyspieszyć można wysyłać prośby do tvp. Wszystko znajdziesz w tym linku http://swiatposzukiwacza.pl/news.php?readmore=21

ocenił(a) serial na 10
piotrowski1d

Witam ja napisałem do TVP o prośbą o wyemitowanie sezonu 2 witam państwa więc tak widzę że wiele osób pisze do was o wyemitowanie serialu Miecz Prawdy sezon 2. I też się dołączam do prośby bardzo mi ale to bardzo mi na tym zależy i jak można wyemitować 1 sezon a 2 sezonu już nie co jak się zaczyna to kończy się. I odpisali mi na emalia a to on Witamy

Na razie nie mamy zakupionej nowej serii, ale w miarę możliwości popstrzmy się ją nabyć jak najszybciej.

Pozdrawiamy.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Zbuntowany dostalem cos podobnego. Narazie nie miaja zamiaru go puszczac bo jak wiadomo dopiero leci w USA. We wrzesniu mysle ze juz bedzie. Nie mozemy sie poddawac musimy ciagle im pisac ze chcemy 2 sezon !

Gabricone

Tak jest! Nie możemy się poddawać, bo to naprawdę dobry serial! :)

użytkownik usunięty
OnaAlex

dobry serial? chyba wam się coś pomieszało, to nie jest dobry serial to jest za*ebisty serial i niech 2 sezon puszczają jak najszybciej, najlepiej jeszcze zimą

ocenił(a) serial na 10

Serial nie jest, az taki dobry z porownianiem od ksiazki, pare dni temu tez tak myslalem dopoki nie dowiedzialem sie o ksiazce. Ksiazka jest o wiele lepsza, ale pisalem do TVP z prozba o wyemitowanie 2 serii serialu.
Napisali, ze teraz nie planuja puszczenia drugiej serii.

ocenił(a) serial na 7
Saki_94

Ja napisałam 2 maile - w jednym prosiłam właśnie o drugą serię a w drugim o ponowne puszczenie pierwszej, choćby o innym czasie...

Jeszcze mi nie odpisali niestety.

ocenił(a) serial na 9
m_ca

fajnie , że się tak staracie może postarają się wyemitować .
Mi się osobiście nie chce czekać więc oglądam online ; p
Pozdrawiam wszystkich fanów.

ocenił(a) serial na 10
Pysia11127

Slijcie te maile :) Dostalem dzisiaj mila wiadomosc. Staraja sie o zakup nowej serii. Jesli bedziecie nadal wyslac to moze to przyspiesza !