PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

3sezon?

ocenił(a) serial na 10

czy bedzie 3 sezon serialu Miecz Prawdy?

xslux

Trochę poszperałem po necie i nie znalazłem żadnej wzmianki na ten temat. Gdy będą zyski takie jak z 2 poprzednich sezonów to z pewnością producenci pójdą na kasę i zrobią kolejną częśc , a Jeśli już powstanie to zapewne wyjdzie dopiero w 2011 r.
Ale jeśli powstałaby 3 częśc to niech to będzie już ostatnia , lepiej nie robić z tego mody na sukces , niech powstanie ostatnia bardzo dobra część i na tym koniec.
A Może jeszcze producenci zdecydują się na wersje kinową?:) Z pewnością bardzo bym się ucieszył taką informacją;)

tylkoja122

Jeśli powstanie 3 sezon to powstanie i 4 sezon ponieważ jak zapewne wiesz seria książek MIECZ PRAWDY liczy 11 tomów więc 1 tom to 1 seria. Ja osobiście chciałbym aby powstawały kolejne serie bo serial jest bardzo ciekawy.

ocenił(a) serial na 10
Kris1991

Popieram Krisa1991 ;p super się ogląda miecz prawdy

ocenił(a) serial na 2
arabian21

ciekawe czy pojawi sie jangang (w dalszych sezonach jakby byly) bo tyle postaci opuscili..

ocenił(a) serial na 6
tylkoja122

Za dużo namieszali i poprzeplatali wątków z innych tomów więc teraz to w zasadzie serial idzie własną drogą i nie zrobią raczej więcej niż 4 sezony

xslux

Tak wiem , że ma 11 :) ale moge się założyć , że nie powstanie 11 części :)

ocenił(a) serial na 2
tylkoja122

ta 11 czesc - aktor grajacy richarda siwy, ma ok 60 lat, kahlan 65lat staruszka :)

ocenił(a) serial na 10
martin123154

dobre ;)) ja licze że bedzie 5 sezonów xD

xslux

I właśnie dlatego lepiej zakończyć serial na 3 góra 4 sezonach:) Lepiej stworzyli by Film wersje kinową;)

xslux

ale miecz prawdy ma 12 części jest jeszcze prequel.

nawetszymon

ja osobiście chciałbym aby powstała wersja kinowa sezonu 1

xslux

Jeżeli miało by być tyle sezonów ile książek, to im nie wyjdzie. Nie wiem czy zauważyliście, że w drugim tomie miecza prawdy zasłona zostaje zapieczętowana, a w drugim sezonie serialu nawet kamienia nie mieli. Najlepiej aby powstała wersja kinowa z wszystkich 11 książek razem i to według książki a nie "własnym życiem"

ocenił(a) serial na 7
moltoran

Nie wiesz co piszesz. To jest niewykonalne, bo materiał z 11 tomów jest tak wielki, że nie da się z niego zrobić kinowej wersji. Tylko serial wchodzi w grę. A to że zrobili z niego dziwadło, to inna sprawa. Choć mi się osobiście podoba. To taka jaby uproszczona i nieco alternatywna wersja książki. Bawią mnie wyobrażenia twórców serialu i jestem ciekawa jak pociągną to wszystko dalej.
Jedyne co im na prawdę dobrze wyszło to dobór głównej obsady. Nie wyobrażam sobie innego Richarda i innej Kahlan.

xslux

Moltoranie , a jak wyobrażasz sobie połączenie 11 książek w jeden maksymalnie 3,5h film?:)