Trochę poszperałem po necie i nie znalazłem żadnej wzmianki na ten temat. Gdy będą zyski takie jak z 2 poprzednich sezonów to z pewnością producenci pójdą na kasę i zrobią kolejną częśc , a Jeśli już powstanie to zapewne wyjdzie dopiero w 2011 r.
Ale jeśli powstałaby 3 częśc to niech to będzie już ostatnia , lepiej nie robić z tego mody na sukces , niech powstanie ostatnia bardzo dobra część i na tym koniec.
A Może jeszcze producenci zdecydują się na wersje kinową?:) Z pewnością bardzo bym się ucieszył taką informacją;)
Jeśli powstanie 3 sezon to powstanie i 4 sezon ponieważ jak zapewne wiesz seria książek MIECZ PRAWDY liczy 11 tomów więc 1 tom to 1 seria. Ja osobiście chciałbym aby powstawały kolejne serie bo serial jest bardzo ciekawy.
ciekawe czy pojawi sie jangang (w dalszych sezonach jakby byly) bo tyle postaci opuscili..
Za dużo namieszali i poprzeplatali wątków z innych tomów więc teraz to w zasadzie serial idzie własną drogą i nie zrobią raczej więcej niż 4 sezony
ta 11 czesc - aktor grajacy richarda siwy, ma ok 60 lat, kahlan 65lat staruszka :)
I właśnie dlatego lepiej zakończyć serial na 3 góra 4 sezonach:) Lepiej stworzyli by Film wersje kinową;)
Jeżeli miało by być tyle sezonów ile książek, to im nie wyjdzie. Nie wiem czy zauważyliście, że w drugim tomie miecza prawdy zasłona zostaje zapieczętowana, a w drugim sezonie serialu nawet kamienia nie mieli. Najlepiej aby powstała wersja kinowa z wszystkich 11 książek razem i to według książki a nie "własnym życiem"
Nie wiesz co piszesz. To jest niewykonalne, bo materiał z 11 tomów jest tak wielki, że nie da się z niego zrobić kinowej wersji. Tylko serial wchodzi w grę. A to że zrobili z niego dziwadło, to inna sprawa. Choć mi się osobiście podoba. To taka jaby uproszczona i nieco alternatywna wersja książki. Bawią mnie wyobrażenia twórców serialu i jestem ciekawa jak pociągną to wszystko dalej.
Jedyne co im na prawdę dobrze wyszło to dobór głównej obsady. Nie wyobrażam sobie innego Richarda i innej Kahlan.