PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Cierpie ....

ocenił(a) serial na 7

Czemu nie będzie kolejnych sezonów;((((((((((( a mODE nA sUKCES kręcą dalej ???? czy na tym świecie nie ma normalnych ludzi???? HELPP!!!!!

użytkownik usunięty
plaZmus92

Serial miał niską oglądalność, która nie zwracała się widocznie na koszty produkcji.

ocenił(a) serial na 5

No na pewno miał słabą oglądalność, nie oszukując nikogo to serial jest słabiutki, aktorstwo, nie zadowala, kostiumy scenerie tez kiepskawo, (o efektach nie warto mówić) niestety aby zrobić coś naprawdę porządnie trzeba mieć Kasę a tu widać zabrakło funduszy.

ocenił(a) serial na 7
beewolf_2

:D ta prymitywna ,,recka,, świadzczy o tobie... Nie róbcie ze mnie debila... Wiem, że seeker nie ma oglądalności.. ale ciekawi mnie czemu od cholery seriali ( beznadziejnych [vide - moda na sukces , chirurdzy,crash ] mają taką oglądalność po prostu boli mnie bezguście i brak nosa do naprawdę fajnych rzeczy...

ocenił(a) serial na 7
plaZmus92

Cffaniaku chyba nawet jednego odcinka nie obejrzałeś ..

ocenił(a) serial na 9
beewolf_2

bardzo słabiutki :P też mi ocena rzetelna, ciekawe czemu 2k osób głosujących jak do tej pory na serial oceniło go na średnio 7,9/10(8=bardzo dobry)
do tego dużo jest ludzi którzy oglądali 1 odcinek i wpisali 1/10 i żeby to podbić na średnią obecną dla porównania musi 4 osoby dać ocenę 10(arcydzieło) lub 8 osób notę 9(rewleacyjny)
dla porównania podam kilka ocen innych seriali

LoTS 7,9------>(bardzo dobry)

Moda na sukces 3------>(słaby)
M jak Miłość 4,2------>(poniżej oczekiwań)
Ranczo 7,7------>(bardzo dobry)
BSG 8,3------>(bardzo dobry)
Czarodziejki 7,8------>(bardzo dobry)
Stargate Universe 7,5------>(dobry)
Przygody Merlina 8,1------>(bardzo dobry)
Pamiętniki wampirów 8,3------>(bardzo dobry)

więc może naprawdę ja czegoś nie widzę ale LoTS ocenami widzów jest może nie w ścisłej czołówce ale na pewno bardzo wysoko jeśli dorównuje najlepszym klasykom gatunku jak Stargate, BSG, Pamiętniki wampirów (sci-fi, fantasy-podciągnąłem to pod sci-fi bo inne seriale fantasy w klimacie LoTS to można na palcach 1 ręki wyliczyć)

ocenił(a) serial na 7
winnersf

Seeker powinien być w pierwszej 30-stce ...

ocenił(a) serial na 9
plaZmus92

LOTS w rankingu filmweb'u tez pnie się w górę ;)

ocenił(a) serial na 10
winnersf

LotS jest jednym z najfajniejszych seriali jakie widziałam. W mojej czołówce widnieją jeszcze Pamiętniki wampirów, Ranczo, Dynastia Tudorów (dopiero zaczynam, ale bardzo mi się podoba)