PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12817
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Albo co najmniej wyjeżdża w długą podróż pozostawiając głównego bohatera samego ... cóż Zedd mnie bardzo irytował w pierwszym odcinku taka niedorobiona wersja Gandalfa i Albusa Dumbledore w jednym ciele rzekła bym genialna kreacja aktorska_-_ Jeżeli nie ginie ani nie znika bez wieści to powiedzcie czy choć trochę się wyrabia... Bądź czy ma mniej czasu antenowego niż w pierwszym odcinku? Bo nie wiem czy zniosę jego tak długą obecność na ekranie w kolejnych odcinkach >_> <_<

Ishtar99

[SPOILER] Nie,Zedd w 1 sezonie nie ginie. Też mnie denerwował,ale przekonałam się do niego bodajże w odicnku 9 (Puppeteer) tam będzie o nim dużo. W niektórych odcnikach będzie go więcej,w innych mniej. Musisz go niestety zdzierżyć,bo to jedna z głównych postaci :>

ocenił(a) serial na 8
Ishtar99

Ja tam go lubię ;P Czasem się idzie z niego pośmiać :P W pierwszym odcinku ta scena z kurą wymiata xd Ogólnie toon wg. mnie wprowadza właśnie trochę śmiechu do tego filmu bo wrażenie mędrca to on nie sprawia, te jego rady i wgl xd Dlatego nie rozumiem porównania z A. Dumbledore'm a tym bardziej już z Gandalfem :PP
[SPOILER] chyba xd
Zedd to bodajże dziadek Richarda, więc póki co się go raczej nie pozbędą :P (niczym nieuzasadniona myśl, więc się ze mną nie kłóćcie ;P wiem, że mogę się mylić :PP)

lucha_luska

Nie mylisz się,Zedd to dziadek Richarda. Choć Richard (póki co) nic o tym nie wie ;]

ocenił(a) serial na 6
Ishtar99

Więc pozostaje tylko nadzieja że Richard nie zmieni się w drugiego Zedda >_>.....<_< nie! tego to już bym nie zniosła ! mówisz do 9 odcinka cóż może dam mu szanse... tym bardziej że teraz muszę czekać na kolejne odcinki Supernatural moim skromnym zdaniem ten serial jest jednym z najlepszych i polecam z czystym sumieniem ;]

ocenił(a) serial na 8
Ishtar99

Właśnie jestem po 9 odcinku i jakoś nic o Zeddzie nie było ;>, tzn. [SPOILER] on tam w tym zamku u księżniczki Violet (?) zrobił najwięcej, więc i jego jest najwięcej ale ogólnie nic o nim....

lucha_luska

Źle sprecyzowałam chodziło mi że będzie jego dużo,a nie jego życiu,dzieciństwie czy whatever...

ocenił(a) serial na 7
aryanna

Zedd jest kozacki;] jak dla mnie świetna postać;]

Mały spojler XD

a Zedd GINIE;] ale kto jest w trakcie ogladania to nie powiem kiedy to bylo;p jednak powroci:P poczekajcie na finał sezonu

ocenił(a) serial na 6
Ishtar99

Prawdę powiedziawszy Zedd z serialu mnie też denerwuje, za to w książce jest jednym z moich ulubionych bohaterów. Zresztą w porównaniu z książką wszyscy główni bohaterowie są jacyś tacy sztywni.