PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Czy nasza ,,misyjna'' TVP wywiąże się z misji i puści na jesieni II serię LOTS? Przecież już lepiej żeby abonamet szedł na to niż na Karaśkie.

czerwcowy

Ja kiedyś pisałam do TVP maila i odpisali że narazie nie mają zamiaru,byc moze w przyszłości.....Ja licze na to ze bedzie bo lepiej jest oglądać z lektorem i na dużym ekranie ;)

FankaLOTS

Jasne że lepiej oglądać z lektorem, też bardzo bym chciała :). Ale znając TVP, to zaczekają aż II seria będzie tańsza (troche to zajmie), i dopiero wtedy ją kupią.

ocenił(a) serial na 10
czerwcowy

Ja bym nie liczył na zbyt wiele ze strony TVP. Znowu zaserwują nam odgrzewane kotlety (czytaj: powtórki) albo mega hiper extra super światowe produkcje : Na dobre.... Złotopo.... itp. Prędzej II sezon wcześniej puszczą AXN lub SCI-FI CHANNEL

ocenił(a) serial na 10
seth114

Ja pisalem juz na oko jakies 50 maili i polowa z nich byla odpowiedzia, ze w przyszlosci, ale ostatnio dostalem maila od TVP, ze maja plany na dalsza emisje. Moze byc nawet tak ze puszcza raz jeszcze 1 sezon a zaraz potem 2. Ja podobnie jak wy czekam na 2 sezon w TVP bo co z lektorem to z lektorem. A przyznac musze ze jestem fanatykiem tego serialu, ale nie mam zamiaru ogladac na stronkach.

ocenił(a) serial na 10
czerwcowy

Zapraszam na mojego bloga http://www.filmweb.pl/user/anka970421/blog/525392

anka970421

Prawdopodobnie drugi sezon będzie na wiosnę. Nie ma go w jesiennych ramówkach, chyba że stanie się ,,cud'' xD

ocenił(a) serial na 9
czerwcowy

Ja też mam nadzieję na 2 sezon, licze na tvp. Mam nadzieję jak wszyscy, że się nie zawiodę.