PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Cóż mozna powiedzieć. Swiezo jestem po pierwszym odcinku 2 seryji, wiem... póżno. Niemniej jednak zgwałcona mentalnie się czuje przez bezbarwność postaci jejmość Kahlan. O ile w pierwszej serii przedstawiała jakiś zywioł (kazdy może wybrać w tym miejscu swój ulubiony), o tyle teraz bladziudko wypada na tle ogniestej Cary. Rozumiem, że szkachetna spowiedniczka nie dorónwa ognistością morthsithowi, ale...Niech jej zdanie szlachetne bedzie przedstawione z siłą, może nawet wodospadu, ale neich mnie przekomuje jako widza:). Dlaczego przekonano mnie jedynie do znielubienia postaci, która podobała mi sie przez pierwszy sezon???
Umknęła scenarzystom siła postaci Kahlan, ten ognik, ta przekora, zrobili z niej taką mamałyge białą. Tak mi ona własnie bladziutko wypada na tle świeżej Cary. Zbuntowana morthsith, która przełamała swoje jednoznaczne morale i kodeks, podąza za panem białozębnym:) No tyle mojego co se pogadam:)

saranna30

Cara rządzi!!! Mord-Sith najlepsze!!Bez obrazy dla antyfanów ;)

ocenił(a) serial na 4
FankaLOTS

Podobał mi się wątek miłosny między Carą i Leo w 10 odcinku. Szkoda ze tak to się skończyło...