PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12813
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Moim zdaniem Cara ponieważ jest taka ostra i nie lituje się nad wszystkimi. Oczywiście jak Piękna. Kahlan także lecz jednak wybieram Care . Jest najpiękniejsza ... :)

bezi1

Kahlan Kahlan Kahlan :;d
Wymiata;)
Fakt Cara w serialu przestawiona jako ciekawy charakter, powiedziałabym,ze nawet bardzo.
Ale Kahlan i tak zasze będzie najlepsza :)
I Kahlan będę się kłócić jest ładniejsza^

Nataliia64

Dla Cara jest o wiele ciekawszym charakterem, jest przede wszystkim bardziej zróżnicowana. Jest też bardziej realistyczną postacią - patrzy na wiele spraw pragmatycznie, a jednak posiada dumę. Poza tym muszę powiedzieć, że jak bardzo rzadko blondynki na mnie działają w kwestii urody tak tutaj jest przedstawiona bardzo kusząco:D

ocenił(a) serial na 10
bezi1

O tak to prawda blondynki zawsze takie niezbyt. Sa ładne ale nie ciekawe .... a tutaj Cara jest bardzo kusząca jak to powiedział kolega :)

bezi1

A widzieliście jej inne zdjęcia?
Poza planem serialu ?
Wygląda całkiem inaczej ^^
No cóż ja jestem dziewczyną i blondynki zawsze wydają mi się tępe i sztuczne, chociaz sama jestem blondynką ^^ w sumie to tylko kolor włosów.

Nataliia64

Zdecydowanie Kahlan! :) Jak dla mnie dość dobrze wywiązuje się i pasuje do tej roli. Chyba nie wyobrażałabym sobie nikogo innego w roli Matki Spowiedniczki! Odnośnie Cary jest ona jednak uosobieniem prawie że ideału jako kobieta.. Ale jak dla mnie to właśnie Kahlan, gdyż ma w sobie coś naturalnego co urzeka. Więc Kahlan ;)

bezi1

Cara rules!

ocenił(a) serial na 10
FankaLOTS

Kahlan choć bardzo lubię Care ;) ale jednak Matka Spowiedniczka rządzi !!!

ocenił(a) serial na 9
bezi1

Przeciez Kahlan i Cara sa w jednej druzynie :) Wybierajac jedna rownoczesnie opowiadacie sie za druga ;D.

ocenił(a) serial na 3
bezi1

Cara - o wiele bardziej złożona osobowość. Matka Spowiedniczka... zawsze wydawała mi się trochę "papierowa"...