PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Piszmy jak najwięcej e-maili do TVP ( http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt )tak żeby w końcu puścili ten serial albo wreszcie podjeli decyzję.Niewiem jak wy ale jak z niecierpliwością czekam kiedy wreszcie coś postanowią.......Co o tym sądzicie??

FankaLOTS

Pomysł dobry i trzeba pisać, ale co oni z tym postanowią i kiedy to już inna sprawa... Pewnie, a raczej na pewno trochę potrwa zanim Seeker znów się pojawi w TVP :) Ja osobiście nie wytrzymałam i oglądam dalsze odcinki w necie, bo coś niezwykłego jak ten serial wciąga! ;) Nie wiem czy inni z Was też tak mają? :)

ocenił(a) serial na 10
OnaAlex

Ona ja sie musze przyznac mam obsesje na punkcie LOTS'a. Jak narazie 1 sezon widzialem 3 razy i teraz jestem na 18 odcinku wiec za niedlugo bedzie 4. Chocbym nie wiem co bede czekal na 2 serie w TVP lub SCFi Chanell. Piszcie jak najwiecej maili ! Im wiecej ich bedzie tym szybciej puszcza. Ja osobiscie dostalem maila ze staraja sie o zakup 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 9
Gabricone

Poszłam w wasze ślady i tez wysłałam wiadomośc z prośbą o jak najszybsze wyemitowanie 2 serii : D

ocenił(a) serial na 8
Gabricone

Wlasnie kurcze o to chodzi, ze na playtube odcinki 2 sezonu od 7 w gore sie przycinaja i sa lekko przyspieszone:( Ciekaw jestem czy ja tak tylko mam czy moze ktos inny tez??

goci_17

Mi tam chodzą normalnie .
Chyba,ze na telewizorze przez ps'a to wtedy tnie;/
Ale tak to norma

ocenił(a) serial na 8
Nataliia64

A jakiego rodzaju masz internet tzn czy radiowke, neostrade a moze cos jeszcze innego?

goci_17

Radiówke ^;]
Raczej ;d
Za krótki .................................................

ocenił(a) serial na 8
Nataliia64

Hmmm ja tez mam radiowke i kurcze mi sie przycina:/ Nie wiem moze to zalezy od oprogramowania jakie mam na kompie, choc w sumie nie powinno:/

ocenił(a) serial na 8
goci_17

Nie wyemitują 2 serii w TVP, bo nie zakończyła się emisja w Stanach. Jak
się zakończy emisja w Stanach, to może wtedy TVP wykupi prawa do emisji w
Polsce. Cierpliwości! Poza tym można obejrzeć w internecie ;)