PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Moim zdaniem najlepszy ze wszystkich. Tyko temu jednemu dałem max. ocenę. Od początku do końca trzymający w napięciu i bardzo ciekawy. Dużo akcji, humoru i świetna zapowiedź następnego odcinka. Serial robi się coraz lepszy. Szkoda że zbliżamy się do końca.

ocenił(a) serial na 10
Barteklo

Czy ja wiem czy najlepszy. Na pewno dużo się w nim działo i był zaskakujący. Właśnie takie odcinki bardzo lubię(choć wolę jak to richard, kahlan, cara i zedd są w centrum uwagi choć zawsze to jakaś nowość i wnosi coś ciekawego). Ogólnie odcinek bardzo dobry. Pozdrawiam :)

piotrowski1d

To był jedyny odcinek, który nie zakonczył się 'happy end'em '
oraz swojego wątku nie zakonczyl na koncu .
Nie był to moim zdaniem najlepszy odcinek, gdyz wole gdy bandy Richarda jest najwięcej.
No cóz widac, ze zbliza się koniec serii...
Poza tym jedno ze zrodel podalo juz, ze jest to ostatnia seria.
Oraz jeden z obsady (nie koniecznie aktorskiej) napisał w wywiadzie, ze pod koniec prawdopodobnie mozemy spodziewac się slubu.

Pozdro ;)

piotrowski1d

Bylo to jedyny odcinek, ktory nie zakonczył się ' Happy end'em '
i jedyny który nie zakonczył swojego wątku pod koniec.
Nie był to jak dla mnie najlepszy odcinek, gdyz wole, gdy bandy Richarda jest więcej.
Widac, ze koniec serii się zbliza...
Poza tym jedno ze zrodel podało, ze jest to juz ostatnia z serii ze wzgl. na slabą oglądalnosc.
Dla ciekawostki dodam, iz w jednym z wywiadow jeden z obsady (niekoniecznie aktorskiej) wyjawil, ze pod koniec mozemy spodziewac się ślubu.

Pozdro:)

ocenił(a) serial na 9
Nataliia64

ahh. To był świetny odcinek. Nie wiem czy najlepszy , ale na pewno bardzo dobry. Szkoda , że nie będzie dalszych serii :(
Jestem strasznie ciekawa kolejnego odcinka - tam też się będzie działo ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów :pp