Ej przeglądałem ostatnio strony dotyczące seriali i natknąłem się na takie coś:
http://www.prime-time.pl/2010/04/01/trzeci-sezon-miecza-prawdy-bedzie-krecony-w- polsce/
jak w tytule: "żart" poza tym zerknijcie na datę dodania tej inf.: 1 kwietnia - komuś coś ta data mówi?
a oto cytat(bez tłumaczenia) z oficjalnej strony grupy fanów walczących o kontynuację LoTS( http://www.saveourseeker.com/ )
"Though no official statement has been made, as of April 26th, Ausiello reported that the show would be cancelled, since Tribune/WGN America had not purchased distribution for season 3."
jako dość uparty fan który po obejrzeniu serialu zdecydował się nawet przeczytać wszystkie 11 tomów mogę z czystym sumieniem powiedzieć że na chwilę obecną nie udało mi się znaleźć ani 1 pewnego potwierdzenia a szukałem naprawdę sporo czasu większość takich tekstów to żarty lub zwykłe niepoparte niczym konkretnym spekulacje chociaż naprawdę wiele bym dał żeby zobaczyć walkę poszukiwacza z imperialnym ładem :)
Ale byłoby to ciekawe :P Wedle Goodkinda cała sprawa z Ładem i D'harą, to wielki motyw przewodni o tym jaka komuna jest zła :P z czym się zgadzam z resztą ;) Ale Goodkind nie pała do Słowian szczególnym zamiłowaniem, co też mu się czasami wymsknęło w wywiadach. Imperialny Ład to jedna wielka polewka ze Związku Radzieckiego, lol, z ciekawostek powiem nawet, że użył raz cytatu z Hitlera w określaniu ładu tak jak Herr Oberst określał Słowian :P
To ciekawostka, słodko kwaśna powiedzmy, ale jednak :P
PS! O słodki Jezu! XD Może to dobrze, że ja takie rzeczy późno zauważam, czyli że skojarzenia mi się złe szybko nie rodzą, ale dopiero teraz zauważyłem, że Mord sith wyglądają trochę jakby... walczyły wibratorami XD
Muahahaha XD
Ja nie moge... Wiem, wiem, agiele, te sprawy, ale serio... to wygląda jak taki "dildo" z sex shopa XD
opis z wikipedii: "Prima aprilis, łac. 1 kwietnia, , wł. Prima dies Aprilis, dzień żartów – obyczaj związany z pierwszym dniem kwietnia, zapoczątkowany mniej więcej w połowie XIII wieku, obchodzony w wielu krajach świata. Polega on na robieniu żartów, celowym wprowadzaniu w błąd, konkurowaniu w próbach sprawienia, by inni uwierzyli w coś nieprawdziwego. Tego dnia w wielu mediach pojawiają się różne żartobliwe informacje."
Sorry, to nie mogło być prawdziwe, skoro nawet ma nie być 3 sezonu :) Przynajmniej taka jest obecna sytuacja...