PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12813
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Katastrofa, złożyli pół odcinka ze scen które były w poprzednich odcinkach. Aż tak nie mieli pomysłów czy mieli cięcia w budżecie serialu ?

ocenił(a) serial na 8
krevek

hmm ja sie z tym nie zgodze mało tego napisze że dzisiejszy odcinek najlepszy jaki widzialem i ogulnie świetny chociaż ździebko nadciągany no ale w dzisiejszych czasach trudno o porzadny serial fantasty.

ocenił(a) serial na 8
abc111000111

A ja się zgadzam z 1 postem, fajnie by było gdyby tyle nie ściągnęli z poprzednich odcinków.Jeśli ktoś nie oglądał to nie dużo stracił.

ocenił(a) serial na 9
ziomaloo_2

Powiem ze ten odcinek (14) był całkiem zbyteczny. Niczego ciekawego nie wniósł w fabułę serialu... Czytałem książkę i jest o wiele ciekawsza i bardziej wciągająca jak sam serial. Tylko jak tu zachęcić do czytania książki jak można obejrzeć film :) Ogólnie film świetny jak na takie klimaty.
Pozdrawiam fanów ^^

krevek

A ja mam takie jedno małe pytanko. Czy ktoś może zauważył takie jedno "małe" niedopatrzenie. W oprzednim odcinku 13-"Hartland" Richard i Kahlan byli w Hartlandzie bez Zedda bo ten wyjechał ukryć "sam" Szkatułę Ordena. Jak zaczął się następny odcinek(14) to okazało się że Zedd już jest z nimi i to Richard ukrył(zakopał szkatułę)a tego wogle nie było. Czyżby scenarzyści pomyśleli że ominięcie części historii niema znaczenia? A może kochana telewizja ominęła jakiś odcinek??

ocenił(a) serial na 7
krevek

piątkowy odcinek to był odc 10. Wcześniej TVP po prost go pominęło i puściło teraz