jak dla mnie lipa Leo ginie a myślałem że pożyje przynajmniej parę odcinków, Richard nie odzyskuje mocy wykańczają siostry mroku nawet Niki
no zawiodłem się a tak ładnie już się zapowiadało
ja tam uwielbiam fantastykę, np dla mnie "Wiedźmin" jest boski. A tam miłość jest dość pobocznym wątkiem:))
"Tłem może i jest walka, ale na pierwszy plan dla mnie wysuwa się ich miłość." Miłość i może jest ważna ale sceny walki są naprawde zeje*iście w **uj zrobione. Fajnie wygląda w zwolnonym tempie.
Zartujesz... te efekty walki sa dla Ciebie imponujące( tak z tego wnioskuje) ?
To mamy różne poglądy.
Wywijanie mieczem i daggerem ( w przypadku Kahlan) w jedną, to w druga strone, a nie raz wogole nie dotykając przeciwnika, są naprawde niesamowite ^^
Walki jestt duuużo ( byc moze o to Ci chodziło ^), ale kurde, mogło by być mniej, a bardziej efektywniej, bądz bardziej dopracowanej.
Ja to tak odczuwam, ale oczywiscie możesz co innego sądzić^
sceny walki zawsze fajnie się ogląda ale mogłoby być duuuuuuuuużo więcej ujęć na Kahlan i Carę i mogliby wprowadzić inne laski, z np. dużym dekoltem :D
haha, popieram :)
Walczący Richard to nie to samo co skaczący podczas walki jędrny biust :D
faceci...
to już psiakość Kahlan i Cara Wam nie wystarczają? Ja muszę przyznać, że jak na nie patrzę w tym serialu to boleję nad niesprawiedliwością natury;)