uwielbiam takie postacie kobiece nikt jej nie lubi a ona ma to w dupie i dalej robi to, co uważa za słuszne ;)
Też ją lubię. Ma temperament. Na pozór to babochłop, który ma serce z kamienia, w rzeczywistości natomiast to wrażliwa i uczuciowa kobieta. Okazała to odwzajemniając uczucia zastępczego Poszukiwacza. Z jednej strony cieszyłam się z jego śmierci, bo dla mnie jedynym Poszukiwaczem jest Richard, jednak z drugiej strony potwornie było mi żal Cary.
Ja czuje coraz większą sympatie do Cary.
Jednak i tak Kahlan jest dla mnie 'najlepsza' :)
Następny tzn 16 odcinek będzie ciekawy :)
W głownych rolach będą Kahlan i Cara o ile się nie myle .
Cara ma strasznie ciekawy i intrygujący charakter .
Charakter może ma ciekawy, ale mi cały jej obraz psuje ta dziwna mimika. Co parę minut w każdym z ostatnich odcinków robi minę jakby poczuła g**no.
Prawda jest taka, że aktorka grająca Carę jedzie ostatnio na kilku minach. Zresztą nic ciekawego scenarzyści z tą postacią ostatnio nie robią (właściwie to w ogóle nic ciekawego nie robią).
Popieram was wszystkich...Ale zarazem jestem troche zła,ponieważ Cara mięknie przy Seekerze i zaczyna sie tak jak z kahlan na początku glupie miny zazdrość itp.
A wiecie dlaczego 'jedzie na jednej minie'? Bo Mord Sith są wyprane z emocji. I właśnie wyraz jej twarzy uwielbiam. Cały czas jest... zdystansowana. To chyba dobre słowo. Nic jej nie może tak naprawdę rozśmieszyć, nie okazuje strachu czy miłości. Ukazuje tylko te emocje, które chce. I przez 95 % scen ma minę którą nazywam 'bad-ass attitude'. Przynajmniej ja tak uważam :)
A tutaj 'tribute to cara' ;)
Kelly Clarkson - Addicted
http://www.youtube.com/watch?v=v0nAZDsdg4o&playnext_from=TL&videos=Wmtr3mU0c6Y
Tata Young - Sexy, Naughty, Bitchy
http://www.youtube.com/watch?v=-uZh5KkD1Yo&playnext_from=TL&videos=PT1TYv0Hp9g
mi się podoba jej postać; bo jest taka jaką sobie ją wyobrażałam z książki, unika okazywania emocji, robi co uważa za słuszne i nie zawsze jest to, co Richard chce, jest zdecydowana i silna i nawet fajnie pokazali jej więź z Richardem, ta aktorka to po prostu strzał w dziesiątkę;)