PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570397}

Mike i Molly

Mike and Molly
2010 - 2016
6,4 5,3 tys. ocen
6,4 10 1 5268
Mike i Molly
powrót do forum serialu Mike i Molly

Ameryka...

ocenił(a) serial na 4

Serial którego odcinków widziałem kilka, o makabrycznie grubym policjancie (!), który uwielbia sex ze swoją niezbyt szczupłą żoną... Nic z tego nie przemawia do mnie, a dowcipy o bąkach i tonącej łódce były obrzydliwe :/ Na szczęście na CC leci dużo więcej dobrego humoru...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
lemur83

mało rzetelna wypowiedź i niesmaczna.

ocenił(a) serial na 1
dzebedisa

Mało rzetelna?Jasno wyraziłem co mi się w tym serialu nie podoba.Nie wiem, czego nie potrafisz zrozumieć.

ocenił(a) serial na 8
lemur83

wszystko zrozumiałam. od kiedy to sława "mało rzetelna" oznaczają "niezrozumiała"?

"Ci pseudoaktorzy" jest okresleniem mało rzetelnym.

ocenił(a) serial na 1
dzebedisa

"od kiedy to sława "mało rzetelna" oznaczają "niezrozumiała"?" - <facepalm>
Widzę, że jednak nie zrozumiałaś, czego dałaś doskonały przykład.I jak ja mam z Tobą dyskutować?

Ale ok odpisz sobie co tam chcesz, ja swoja opinie już wyraziłem.Kto potrafił zrozumieć, ten zrozumiał.

Pozdrawiam :)

Nie uczyli Cię w szkole, ze zdanie zaczynamy z wielkiej litery?

ocenił(a) serial na 8
lemur83

"I jak ja mam z Tobą dyskutować?"

podzielam opinię i kapituluję

ocenił(a) serial na 5
lemur83

Sprawdź sobie ćwierćinteligencie co oznaczają słowa "mało rzetelny".
Synonimem "mało rzetelnego" może być wyraz "nierzetelny", a więc proszę daję Ci link do słownika
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2489721

Paramedic

Dla mnie serial dość słaby... przytoczę tutaj cytat Stewie-go z FG "What the hell?! He's getting his own show?!". Widocznie znudziło mu się bycie stróżem lub innym cieciem w serialach xD Nie czepiam się humoru tylko jego powtarzalności. Ale kto jak lubi.