Ocena przez pryzmat rozwalenia serialu nową Alinką. Jeden z najlepszych polskich seriali.
Jak dla mnie w kategorii "serial komediowy" - nawet nie jeden z najlepszych, ale najlepszy. Jedyna wada to fakt, że na licencji no i przez to nie można go uznać z czystym sumieniem za "polski serial". Ale aktorstwo i wykonanie przebiły wszystko.
Ja również sądzę , że to jeden z najlepszych seriali . Wiele razy nie mogłam się powstrzymać od śmiechu ;d
Spoglądam na ocenę i oczom nie wierze... Jeden z niewielu seriali przy których śmieje się jak dziecko.
też uważam, że najlepszy serial komediowy ale ta zamiana Alinki to porażka :((( także 100 pierwszysch odcinków gdzie zagrała Agnieszka Pilaszewska uważam za najlepsze. Ale wszędzie liczą się układy i układziki. A to, że Żak wkręcił żonę to już lekka przesada bo rozumiem jak aktorka rezygnuje czy jakieś inne losowe sytuacje ale taka jawna prowokacja to jakaś kpina. Weźmy chociaż "Rodzinę zastępczą" jak Gabriela Kownacka zachorowała to nikt jej w beszczelny sposób nie podmienił a mogli bo tu akurat były podstawy
A ja myślałem, że Pilaszewskiej znudziło się grać. Wyrzucili ją, bo żona chciała zagrać?
chyba nie dlatego, że jej się znudziło. Kiedyś gdzieś nie chciała komentować swojego odejścia z serialu wiec chyba można wnioski wyciągnąć. Poza tym odchodzi i zastępuje ją żona głównego bohatera, to chyba dziwnie to wygląda a poprzedniczka nie chce tego komentować