PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91091
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Załatwili Żaka do ludzi chudego ,ino zaprosić Artura Barciś
oraz Agnieszka Pilaszewska i można zaczynać kontynuację .

ocenił(a) serial na 9
Przemonstrator

wiesz czemu nie? odpowiedz na to pytanie dali już kończąc ten serial. Brakowało im pomysłów. Wycisnęli wszystko z tego serialu co się dało. Uwielbiam miodowe lata i niestety denerwuje mnei gra aktorska pani Żak no ale cóż.

ocenił(a) serial na 10
szkot7

:))) Boję się, że to faktycznie prawda, choć - kiedy się oglądało kolejne genialne odcinki z kolejnymi genialnymi pomysłami - wydawało się, że twórcom takich właśnie pomysłów nigdy zabraknąć nie może! Wielka szkoda, że tak się stało. Jestem zagorzałą wielbicielką oraz fanką tego serialu. :) Pozdrawiam. :)

ocenił(a) serial na 10
bruce1940

Prawie każdy odcinek zna się na pamięć. Taki serial już nie nadejdzie. Pamiętam jak byłem mały nagrywałem odcinki na kasety VHS

nafciarz023

Ja to samo robiłem, do dziś ileś tam mam odcinków nagranych na kasetach :-)

ocenił(a) serial na 10
sebastian22221

Ja również nagrywałem . Mam do dziś i czasem oglądam i tak samo boki zrywam. Wspaniały serial :)

damek1690

tez uwielbiam ten serial, jednak pomysly im sie nie skonczyly bo yo nie jest serial stworzony przez polsat. jest na podstawie bardzo starego serialu amerykanskiego o nazwie, Honeymoon czy jakos tak, mozna w necie dorwac gdzies ten serial i jest prawie co do slowa skopiowane, jednak polska edycja dla mnie bije na leb oryginalna, gra karola i tadzia wymiata. kiedys na blogu Artura Barcisia serialowego tadzika, odpowiedzial komus na pytanie dlaczego nie wydadza na dvd, otoz dlatego ze niby nie maja praw od amerykanow do wydania na dvd, co jest bledem bo napewno duzo ludzi by kupilo