PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91240
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata
ocenił(a) serial na 10
Krystek597

wg polsat.pl przynajmniej do piątku leci Dziupla Cezara o 14, ale również w piątek wyemitowany zostanie ostatni odcinek tegoż serialu, bo emisja zaczyna się od odcinka 11. Co będzie od poniedziałku to się okaże, miejmy nadzieję, że właśnie Miodowe Lata, bo dla mnie to synonim wakacji tak jak I kto tu rządzi :)

ocenił(a) serial na 10
Krystek597

W zeszłym roku jak pamiętam miodowe leciały za pierwsza miłość...jak tak patrze na program polsatu do 06 lipca to o 17:45 lecą Trudne sprawy,o około 14-ej Malanowski... i oby tak nie bylo przez cale lato... :)

użytkownik usunięty
Krystek597

Nie będą mam program na 2 tygodnie i wg Tele Świat nie ma są jakies duperele jak Trudne sprawy itd...

użytkownik usunięty
Krystek597

A jak pisałem do Polsatu początkiem czerwca to nie raczyli dupy odpisać czy puszczą ML

ocenił(a) serial na 10

no niestety w tym roku pozostaje nam oglądać w internecie, a szkoda, wielka szkoda, bo Trudne Sprawy i Malanowski lecą też w ciągu roku, więc nie wiem po co powtarzać to jescze w wakacje.

użytkownik usunięty
krzychu1323

Chyba że dadzą w dalszym terminie ale nigdy tak nie dali to i teraz nie puszczą...

ocenił(a) serial na 10

nie no, w tym roku sobie Miodowych nie obejrzymy, a przynajmniej nie w TV, a szkoda wielka, bo w necie to jakoś nie to samo...

użytkownik usunięty
krzychu1323

Zgadzam sie nie to sam w tv to jednak pełen wypas

ocenił(a) serial na 10

poza tym no umówmy sie, jakość ML w internecie nie jest powalająca, kolejny minus.

użytkownik usunięty
krzychu1323

Nie które odc są super a nie który jakość ...