PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91243
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Czy ktoś wie w jakim odcinku Katarzyna Żak zagrała tą Annę Spyrę??
Jak tak to bardzo prosze o odpowiedz :)

To 30 odcinek pt "Męska duma"

użytkownik usunięty
sebastian22221

Dziękuję :)

sebastian22221

To jak już jesteś taki dobry z odgadywania odcinków to powiedz mi jaki miał tytuł odcinak gdzie Karol z Norkiem jedli w zajezdni kanapki co Karol podmienił kanapkę Norkowi i jak ją zaczął jeść to się okazało, że była z tabasco, po czym woła od Norka wody te leci do automatu nalewa wody do kubka i chlast w twarzą tą wodą, później Karol znowu podmienia kanapkę na swoją, ale ona też już została "zalana" przez Norka tabasco.

Tokar2

Odcinek 54 ''Napad'' :) miłego oglądania!

szaszenko

Dzieki, właśnie dzięki Twojemu komentarzowi doznałem olśnienia, rzeczywiście to było w Napadzie, a ja przeglądam wszystkie odcinki na szybko i myślę gdzie to było, a to w Napdzie. Dzięki wielkie ;p

Tokar2

Hehe, spoko! Miło, że mogłam pomóc :))

ocenił(a) serial na 10
szaszenko

Mam nadzieje,ze mi równiez pomozesz ni cholere nie moge sobie przypomniec tytułu tego odcinka-Karol w nim jest inkwizytorem,sprzedaje żelazka.

Berith7777

Z żelazkiem to był wątek w odcinku 15 "Awans" to Norek sprzedawał żelazka wtedy. "Nasze żelazko prasuje płasko"

ocenił(a) serial na 10
sebastian22221

O,wielkie dzieki.Pozdrawiam.

Tokar2

Sorry ze ci nie pomoglem, ale po prostu tu nie zagladalem, tez bym wiedzial ze to "Napad" bo to ten odcinek w ktorym Alina dostala od Karola zegarek na urodziny, a ona myslala ze to do niej.

sebastian22221

Spoko, nic się nie stało, wiadomo że nikt tu nie będzie siedział cały czas i czekał aż ktoś się odezwie o pomoc czy w celu udzielenia pomocy :)

użytkownik usunięty

i Zagrała tam jak amatorka.