PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91051
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Jestem wielkim fanem tego serialu,te starsze odcinki mozna ogladac po kilkanascie razy i w ogole sie nie nudza.Mam 80 odcinkow na VHS nagrane,jak je ogladam to padam ze smiechu.

T_M_K

Hej, Ja rowniez jestem wielkim fanem miodowych. Czy moglbym odplatnie przegrac od ciebie te odcinki. Prosze o kontakt. Moj email: bartek20032003@yahoo.com
Dzieki
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
bartek20032003

zgadzam się, nie wiem dlaczgo tak niskie noty ma :/ ale to pewnie fani tych durnych kepskich głosowali

ocenił(a) serial na 10
gradins

tez tak sądze...ale te "Całkiem nowe lata miodowe" to było marne : /
szkoda ze juz nie ma "miodowych lat"
mogli by powtorzyc ale od początku a nie od połowy : )

hiszpanka0

Oj, mogli by powtórzyć.. Kurcze, szkode że za Pilaszewską wstawili Żakową;/ Trzymajmy kciuki, może kiedyś będą powtarzać:) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
T_M_K

Przyłączam się do wypowiedzi; z polskich seriali nic mnie tak nie rozśmieszyło jak "Miodowe Lata". Kurde, daliby to na DVD ;).

użytkownik usunięty
T_M_K

chyba macie cos z glowami bo to taki gniot i tandeta ze nawet serial klan ma wiecej zabawnych dialogow

jak ci się nie podoba to nie oglądaj a nie krytykuj!!!
Nie znasz się i tyle!!!!!
Super serial ze super obsadą m in Barciś!!!!

użytkownik usunięty
sebastian22221

na filmie sie akurat znam to raz, dwa to obsada jest cieniutka a tacy aktorzy jak Barcis to graja tylko w filmach kategorii B albo w takich gniotach jak te miodowe shity, pozatym poto jest ten portal zeby wyrazac wlasne zdanie

tu sie mylisz bo pan Barcis gral rownież w innych starych fajnych filmach i to nie jest tylko moje zdanie!!!!!

sebastian22221

tzn mam na mysli ze Barcis jest wspanialym aktorem i ze inni uzytkownicy filmwebu tez tak sadza!!!
No ale kazdy ma inny gust i trzeba sie z tym liczyc!!!!!
Pozdrawiam!!!!!

użytkownik usunięty
sebastian22221

w starszych czasach gral w pelnometrazowych filmach, ale od dluzszego czasu nie, pewnie po tych miodowych latach nikt mu nie chce dawac ról w filmach fabularnych

T_M_K

Już dawno nie było tak dobrego i sympatycznego filmu jak 'Miodowe lata' mimo, że to adaptacja zachodniego pomysłu (Honeymooners - tak się to bodajże nazywa) na polskie warunki. Po opiniach jednak widzę, że niewiele osób jest w stanie to zrozumieć. Well...

użytkownik usunięty
cOOba

to ty chyba chlopie nie widziales za wiele w takim razie jak tak twierdzisz, hahaha chyba ze ta twoja wypowiedz to prowokacja ma byc

Nie, moja wypowiedź ani nie jest, ani nie miała być prowokacją !
O to ile i co widziałem (a także czego nie widziałem) to ty się już nie martw ! Dalej pozostaję przy swoim zdaniu, że to serial wart oglądania, a jeśli masz inne zdanie - wolna wola - ja tam cię przekonywał nie będę.

Dobra, wez człowieku skończ wreszcie! Sam napisałeś, że to jest miejsce do wyrażania własnej opinii. Ty już ją wyraziłeś.Już wszysce wiedzą, że Ci się nie podoba ten film. A teraz probujesz nam wmówić, że jest denny. Mamy własne zdanie, wiec skończ tę błazenadę.