Kiedyś pamiętam, jakieś bodajże 4-5 lat temu o godz 18. był Miodowe Lata, od pon do pt, naprawdę cały dzień wyczekiwało
się na ten serial, był o idealnej porze, i myślę że wielu widzów się ze mną zgodzi. Później chyba powtarzali znowu, ale o
wczesnych godzinach - 14, większość ludzi w pracy, a i pora na oglądanie czegokolwiek nienajlepsza.
Jako iż zbliżają się wakacje zwracam się do was, co myślicie o jakiejś petycji żeby przywrócić Miodowe Lata na antenę, w
miarę normalnej porze?
Jeśli wspólnymi siłami, pokażemy Solorzowi że chcemy przywrócenia serialu, może się to udać.
Nie przywrócą bo Polsat to hu*je i w ogóle nie ma już tam czego oglądać.Czasem od wielkiego święta dadzą jakiś dobry film i to wszystko.Dobrze że teraz są takie programy jak Puls,bo w przeciwnym wypadku nie było by po co włączać telewizora.
a też bym raz jeszcze sobie obejrzała ((; a teraz tylko jakies glupie trudne sprawy puszczaja na tym polsacie ));
Dokładnie. Puścili by Miodowe Lata albo 13 posterunek, a nie w kółko Kiepskich albo te Trudne Sprawy.
Zgadzam się, jak najbardziej zgadzam! Z moją Córeczką uwielbiamy ten serial! Szkoda, że nie powtarzają go w tym roku w TVP... Szukamy zatem jego odcinków po necie, gdzie popadnie, aby zobaczyć chociaż kilka fragmentów i poprzypominać sobie to i owo... Wspaniały film, niezapomniane kreacje, wielkie role! Dobór obsady - genialny! :)
Zgadza się :] Niestety, miejsce "Miodowych Lat" i innych kultowych seriali wyparły denne "Trudne sprawy", "Dlaczego Ja?", "Pamiętniki z wakacji" i inne trociny. Fajnie gdyby zaczęli emisje np. na ATM Rozrywka, tak jak inne seriale Polsatu.
Tracę już powoli nadzieję że Polsat przypomni sobie o tym wspaniałym serialu. Zamiast puszczać 6 odcinków Kiepskich pod rząd (ATM rozrywka), dać Miodowe Lata. Nic nie umniejszając oczywiście Kiepskim, ale to już jest lekka przesada.