Wszystkich fanów Miodowych Lat proszę o podwyższanie oceny tego serialu. Zasługuje na dużo, dużo więcej. Miodowe Lata są magiczne, ich smak odkrywa się z czasem. Dlatego zrekompensujcie się wszyscy i dawajcie dziesiątki :) Chyba, że naprawdę nie lubicie tego serialu, wtedy proszę o argumenty przeciw.
Wszyscy patrzą na "Miodowe.........." przez pryzmat nowej Aliny , która wejdzie gdzies w odcinku 90 którymś ,ja TEZ WTEDY przestane oglądac bo niestety bez Pilaszewskiej , to już nie to samo.
Ps.U mnie , "Miodówki" mAJĄ 8.
Lubię ten serial, ale nie uważam, żeby zasługiwał na więcej niż 8. Bohaterzy są infantylni i naiwni, humor i 'magia' tego serialu nie potrzebują zbyt wymagających widzów. Idealne do obejrzenia podczas deszczowego popołudnia, gdy totalnie nie ma się co robić :)
Dla mnie 3. I to tylko dla Artura Barcisia. NIENAWIDZĘ KAROLA KRAWCZYKA!!! Czy tacy ludzie naprawdę istnieją??? Ta postać jest IRYTUJĄCA jak cholera.
Jaki sens ma zawyżanie ocen? Taki sam jak zaniżanie. Głosujcie jak chcecie, a nie tak, jak wam każą!
Kiedyś mogłem go oglądać non-stop , ale jakoś teraz jak leci na Polsacie obejrzałem od Września może z 3 odcinki. Znudził mi się ten serial , taki zbyt przesłodzony , wole sobie obejrzeć w tym czasie Diabli Nadali.
Ale to nie zmienia faktu że Miodowe Lata są jednym z lepszych pozycji komediowych w naszym kraju jeśli chodzi o seriale.
9,5/10
Serial jest dobry ale nie zasługuję na notę powyżej 8 ponieważ jest
robiony na licencji a do tego im jestem starszy (ma się te 21 lat) to
wydaję mi się coraz bardziej mdły a humor w niektórych odcinkach jest
przesadnie "słodki".
Moim zdaniem Cezary Żak zagrał w tym filmie najlepszą rolę. Nie pamiętam jego wcześniejszych filmów, ale w Ranczu i Tajemnciy Twierdzy Szyfrów nie podoba mi się tak bardzo. Jego sposób wyrażania emocji, mimika twarzy są naprawde na najwyższym poziomie. Polceam np: odcinek Mister Uprzejmości.
Zgadzam się w 100% z tym, co napisałeś. Nie wiem dlaczego jego rola w Miodowych Latach nie została nagłośniona - jest GENIALNA! Jego gra w Miodowych Latach jest perfekcyjna, lepiej chyba nie da się zagrać roli Karola Krawczyka :) Artur Barciś zostaje daleeeko w tyle, choć też trzyma niezły poziom. Ogólnie nie lubię Cezarego Żaka (zwłaszcza teraz, po schudnięciu - zrobił się taki kluchowaty i nudny), ale wielki szacunek za rolę w tym fantastycznym serialu.