PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91051
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Kiedy Alinę zaczęła grać Katarzyna Żak - nie obejrzałam ani jednego odcinka. "Stara gwardia" była najlepsza.

ocenił(a) serial na 10
Bajka

Dla mnie to najśmieszniejszy polski serial komediowy jaki kiedykolwiek powstał.Niestety wraz z odejściem Pilaszewskiej zrobiło sie po prostu nudno,i pomysłów jakos zabrakło,wiekszośc odcinków bardziej mnie irytowało niż bawiło.Ocena odcinków z Pilaszewską 10/10,z Żakową 5/10.

Wujek_Sam

ja to samo, serial stracił i swój humor i urok, którego dodawała Pilaszewska.

Bajka

Podpisuję się pod tym.... Z Katarzyną Żak to już nie było to samo..Grała zbyt sztywno..nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia...Chociaż w "Ranczu" gra genialnie :)

kraken_a

Ja oglądałem odcinki nawet z Żakową i powiem że fajne odcinki ale to za sprawą świetnej gry C.Żaka czy A.Barcisia ale to prawda że Pilaszewska w roli Aliny była the best!

ocenił(a) serial na 9
sebastian22221

Zgadzam się z wami mimo,iż oglądałem odcinki z Panią Żak to uważam,że w tym serialu nie dorasta do pięt Pani Pilaszewskiej.

ocenił(a) serial na 10
Bajka

Dla mnie jeden z najlepszych polskich seriali komediowych. Fajne dialogi, dobrze dobrani aktorzy. Niektóre dialogi na linij Norek - Karol po prostu zabijają :). Niestety sceny w których brała udział Alina bardzo osłabły, gdy zmieniła się aktorka. Ta nowa Alina jest w swojej roli TRAGICZNA! Jej teksty, które powinny śmieszyć są tak drętwe i nudne, że szkoda gadać. Ale serial jako całość jest świetny na poprawę humoru :).

ocenił(a) serial na 10
McLanss

Całkowicie się zgadzam. Ten serial jest genialny. Przynajmniej jak dla mnie w takiej kolejności ustawiają się seriale komediowe w
Polsce
Miodowe Lata
Świat według Kiepskich
I kto tu rządzi?
Jednak miodowe lata znaczaco wychodza na przód. Tylko gdyby dalej grała tam Pilaszewska byłoby o niebo lepiej.

ocenił(a) serial na 10
R_a_d_z_i_o

Aha i jeszcze oczywiście fajne jest rodzina Zastępcza