PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 90956
6,1 14 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Katarzyna Żak jako Alina, to totalne nieporozumienie, położyła cały serial.

Może się bardziej lubiły niż z Pilaszewską .

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Być może. Nie wiadomo w 100% jakie aktorzy mieli ze sobą stosunki w życiu prywatnym i na planie serialu.

Może i pani Kasia średnio zagrała ale widzialem ją na insta i nogi ma świetne .

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Nie widziałam insta,więc nie wiem,ale Pilaszewska zdecydowanie lepiej zagrała Alinę. Teraz z ciekawości sprawdziłam w necie,że druga odtwórczyni skończyła w tym roku 57 lat.

https://www.wikifeet.com/Katarzyna_Zak - 2  fotka z lewej.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Faktycznie ma całkiem ładne. Mogą się podobać.

Tobie się podobają bo mnie jak najbardziej

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Tak jak napisałam są całkiem ładne i zgrabne,ale wiesz ja jako kobieta jednak inaczej patrzę na kobiece nogi. Z oczywistej przyczyny nie wywołują we mnie aż tak takich emocji. Nie jestem pewna czy jestem w stanie obiektywnie ocenić.

Nie wiedziałem ,że jesteś kobietą.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

To już wiesz. Nic się nie stało.

Ja zauważyłem, że scenariusze były takie, że Alina stała się podobnie infantylna, jak Danka. Jak np. w odcinku z piłkarzem Orłów Otwocka, gdy obie się załamały ze względu na określenie "kryłem go". No i nie wyobrażam sobie, aby "stara" Alina poszła na pomysł z cheerleaderkami. Postać stała się bardziej infantylna i chyba jednak K. Żak bardziej pasowała do roli w tych odcinkach.

Ernst

Ale z Żakową tez niektóre odcinki były niezłe mnie np.bardzo się podobał odcinek,, Miłosć jest ślepa" gościnnie z T. Dedekiem i Anną Samusionek .

Ruben_fw

A ja wcale nie uważam że zagrała tragicznie poprostu inaczej odegrała postać Alinki

Pilaszewska zagrała świetnie ale co z tego jak w życiu prywatnym jest niemiła i ją z planów wyrzucali. PO prostu Kasia trafiła na słabsze odcinki.