PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91051
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Dlaczego właściwie zmienili Alinę? Agnieszka Pilaszewska zrezygnowała? Nie wiem jak dla was, ale wg mnie serial stracił po utracie Agnieszki. Katarzyna Żak była naprawdę kiepska w tej roli.

ocenił(a) serial na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

Bo z Pilaszewską było ciężko wytrzymać na planie. Natomiast nieprawdą jest, że Żak wepchnął na to miejsce swoja zonę.

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

Jedni mówią tak, inni inaczej - oficjalnie chyba nigdy się tego nie dowiemy:). W każdym razie już Polsat zaczął puszczać odcinki z prawdziwą żoną Żaka, szkoda... Na szczęście jednak duet Tadzio+Karol jest genialny i nie został zmieniany, dlatego nadal jest to mój ulubiony polski serial.

ocenił(a) serial na 10

wiemy. Pan Barciś na swoim forum napisał, że pani Pilaszewska była trudna do zniesienia i że sama odeszła, zaś pan Żak wcale nie chciał grać z własną żoną.

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

Hm, nie czytałem, ale z drugiej strony dlaczego miałaby być trudna do zniesienia, wszak skoro grala w jednym z najpopularniejszych polskich seriali, to musiała sporo zarabiać... W takim razie jednak szkoda, że nie zatrudnili kogoś lepszego pod względem aktorskim od żony Cezarego Żaka. No bo bez przesady.

Dziewczynka_bez_zapalek

Zmienili serialową Alinę, ponieważ doszło do kłótni między Agnieszką Pilaszewską, a producentami serialu.