Dlaczego właściwie zmienili Alinę? Agnieszka Pilaszewska zrezygnowała? Nie wiem jak dla was, ale wg mnie serial stracił po utracie Agnieszki. Katarzyna Żak była naprawdę kiepska w tej roli.
Bo z Pilaszewską było ciężko wytrzymać na planie. Natomiast nieprawdą jest, że Żak wepchnął na to miejsce swoja zonę.
Jedni mówią tak, inni inaczej - oficjalnie chyba nigdy się tego nie dowiemy:). W każdym razie już Polsat zaczął puszczać odcinki z prawdziwą żoną Żaka, szkoda... Na szczęście jednak duet Tadzio+Karol jest genialny i nie został zmieniany, dlatego nadal jest to mój ulubiony polski serial.
wiemy. Pan Barciś na swoim forum napisał, że pani Pilaszewska była trudna do zniesienia i że sama odeszła, zaś pan Żak wcale nie chciał grać z własną żoną.
Hm, nie czytałem, ale z drugiej strony dlaczego miałaby być trudna do zniesienia, wszak skoro grala w jednym z najpopularniejszych polskich seriali, to musiała sporo zarabiać... W takim razie jednak szkoda, że nie zatrudnili kogoś lepszego pod względem aktorskim od żony Cezarego Żaka. No bo bez przesady.