Przynajmniej dla mnie. Z całym szacunkiem dla pani Żak ale zawaliła ten serial.Kiedy odeszła Pilaszewska i zastąpiła ją Żak przestałem oglądać. Po prostu pani A.Pilaszewska podniosła tak poprzeczkę że Katarzyna Żak nie podołała tej roli i nie mogłem jej zaakceptować jako Alina. I co najgorsze serial przestał być śmieszny, mimo tego że A. Barciś i C.Żak bardzo się starali.
Do 96 odcinka jest bardzo dobrze, bardzo śmiesznie zaś od 96 odcinka jest coraz gorzej i mniej śmiesznie.
Ja też. Tu już nie chodzi o to, że nie lubię pani Żak czy coś, po prostu
Pilaszewska była zbyt dobra, by można ją ot tak zastąpić. Cała atmosfera
serialu poszła w... zanikła znaczy się.
no to jest aż dziwne ...cały klimat runął...a mogło być tyle świetnych odcinków
tez tak uwazam ogladałam serial tylko do odc jak grała pilaszwska potem to juz nie było to samo
Potwierdzam.
Sądze, że gdyby A.Pilaszewska grałaby cały czas byłoby o wiele więcej odcinków.
potwierdzam, ale mimo tego 9/10 dostaje serial, chocby za pierwsze 96 odcinkow
Przeczytałem na pewnej stronie internetowej, że prawdziwe aktorstwo to kiedy obca kobieta potrafi lepiej zagrać miłość do męża niż własna żona :)
Hehe, dobrze napisane. Właśnie jak była Pilaszewska, to była taka ciepła,
rodzinna atmosfera. A jak przyszła Żak to puff!, czar prysł. Zupełnie jakby
ona nie grała męża Karola, tylko sąsiadkę mieszkającą u niego. Takie
sztuczne...
Też trochę odniosłam takie wrażenie, ale pani Kasia też nie grała tak źle... Po prostu serial trochę straciła na klimacie, lae i tak daję 10/10.
Szanowni!
Może i sie zgodze. Tak zgadzam sie.
Lecz wieszanie psów na Zakowej jako aktorce nie ma sensu. W "Ranczu" poradziła sobie wysmienicie.
Witam musze sie wypowiedziec . Zak pewnie nikogo nie szantazowal moze p.Pilaszewska zarzadala za duzo potem odeszla przecierz byly 2 odcinki bez aktorki czyli logicznie jesli Zak chcialby wkrecic tam swoja zone to by nie bylo tej luki dwoch oscinkow . takych oscinkow nie kreci sie codzien mieli malo czasu i wzieli jego zne bo miala czas i sie nadawala :/ ludzie niektorzy tu podchodza do sprawy jak np do katastrofy w smolensku bo u ruskich to juz zamach . bo zak i zakowna to ja wywalili gowno prawda
A ja słyszałam ze ona w ciaze zaszła i dlatego zrezygnowała ale niewiem czy to prawda...?????