PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91090
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

może by zrobić z całkiem nowych miodowych lat znów miodowe lata
dom by sprzedali i wrócili do podobnego tylko nowszego z miodowych lat
tylko z dziećmi i wrócić do publicznośći powrót miodowych może się udać ale też nie więc ryzyko jest
co o tym sądzicie

krzysieksuszi

Hee, właśnie to samo na ten temat pomyślałam :P Supeer byłoby i z pewnością mnóstwo osób znów przyciągnąłby ten serial, tylko żeby nie były to już te Całkiem nowe lata miodowe, bo to nudnee strasznie było i pewnie przez to oglądalność spadła..
Ale nasze insynuacje nie trafią zapewne do właściwych osób, więc na marzeniach o Miodowych Latach się skończy..

ocenił(a) serial na 10
magda2291

Ja z kolei nie jestem za powrotem Miodowych Lat, choć jestem zagorzałym fanem serialu. Jak pokazuje doświadczenie, serial nie byłby już taki sam (czyt. gorszy). Wolę delektować się powtórkami, które jak dotąd mi się nie znudziły.

pl_reoz89

rozumiem ale jakby powrót wypalił to byłby sukces że udało się wrócić do czegoś co dawno został zaprzestane

ocenił(a) serial na 10
krzysieksuszi

Wierz mi, nie wypaliłby, a poza tym jak sobie wyobrażasz Miodowe lata ze szczupłym Krawczykiem?

pl_reoz89

krawczyka można zawsze czymś pogrubić jak to w filmie lub zrobić odcinek jak schudnął

ocenił(a) serial na 10
krzysieksuszi

problem chyba polega na czymś innym... z tego, co wiem, on sam nie lubił tej roli, bo jego tusza była bardzo wyśmiewana, wręcz: przysłowiowa...; tak kiedyś czytałam
a serial uwielbiam! :)

ocenił(a) serial na 10
krzysieksuszi

Artur Barciś powiedział, że w życiu by się nie zgodził na ponowne Miodowe Lata w starym wydaniu. Zresztą Cezary Żak mówił w jakimś wywiadzie dokładnie to samo. Także nie ma co się łudzić. :)

ocenił(a) serial na 8
mario1_94

A z innymi aktorami to nie byłyby te same Miodowe Lata.

ocenił(a) serial na 10
xxKasiurkaxx

stanowczo!

mario1_94

ale i artur barcis i cezary żak wspominali że mogli by zagrać w filmie fabularnym miodowe lata tylko dać im scenariusz do takiego filmu
ranczo taki film posiade to czemu nie miodowe lata

ocenił(a) serial na 4
krzysieksuszi

Nowe miodowe lata? Nie ma szans. Coś trzeba by zrobić z tym ich dobytkiem, by powrócili na stary poziom zamoznosci. Ale największy to jest problem z dziećmi. Co, Karol miałby je zjeść czy co? Sprzedali by je rumunom? Zgubili by je? Nie wyobrażam sobie chudego Karola z jakimiś biegającymi wokół smarkami. To najnormalniej w świecie byłby inny serial. Miodowe lata już nie odżyją.