wybierzmy najlepszą postać tego serialu
zasady
można głosować raz dziennie
mamy 9 postaci,którym przyznajemy punkty od 4 do 1 w niedziele podliczam głosy i trzy postacie z najmniejszą ilością punktów są zagrożone potem głosujemy na jedną postać na tą,którą chcecie aby przeszła dalej odpadają dwie postacie i zostaje ich tylko siedem.
oto lista postaci
Karol Krawczyk
Alina Krawczyk
Tadeusz Norek
Danuta Norek
mama Aliny
Roman Kurski
Jan Marszałek
doktor zawisza
inspektor kopek
ja zaczne
Tadeusz Norek 4
Karol Krawczyk 3
Alina Krawczyk 2
doktor Zawisza 1
Pora na wyniki
W czołówce bez zmian na pierwszym miejscu Tadeusz Norek z 28 pkt wyprzedził Karola Krawczyka 25 pkt ale warto zwrócić uwage jak przewaga zmalała z 9 pkt różnicy zrobiły się tylko 3!.
Na trzecim miejscu i ostatniej nie zagrożonej pozycji znajduje się Roman Kurski z 9 pkt.
Teraz to już tylko formalność zagrożeni to Alina Krawczyk (4pkt) i mama Aliny 0 pkt.
Zostało już tylko pięć postaci,a we wtorek będzie ich tylko cztery,a więc zbliżamy się do półfinału.Głosujemy dopiero od jutra wpisując imie tej postaci,która waszym zdaniem powinna zostać w grze.
mama Aliny czy Alina Krawczyk
3 pkt Roman. Kurski
2 pkt.Tadeusz Norek
1 pkt. Karol Krawczyk
nadal chcę, aby do kolejnej tury - z obu zaproponowanych pań - przeszła Alina Krawczyk
Dobra koniec głosowania w grze zostaje Alina Krawczyk zdobyła 6 pkt,a mama Aliny 0.
Czyli zostały już tylko cztery postacie głosujecie punktami od 1 do 3 do soboty można głosować już dzisiaj.
lista postaci
Karol Krawczyk
Tadeusz Norek
Alina Krawczyk
Roman Kurski
1. Roman Kurski
2. Tadeusz Norek
2. Karol Krawczyk
pozdrawiam Fanów tego rewelacyjnego serialu!!!
właśnie dziś rano przypomniał mi się odcinek o wizycie Szweda, Bjoerna chyba, którego Tadzio uczył, jak się nie ma/ma przedstawiać :)
Tadeusz Norek 3
Karol Krawczyk 2
Alina Krawczyk 1
Potwierdzam,serial jest bardzo fajny powtarzają go teraz na polsacie o 18
No serial jest zajebisty. Szkoda, że nie kręcą już nowych odcinków ;( ALe i tak zosawił on po sobie miłe wspomnienia ;)
3 pkt - Tadeusz Norek
2 pkt - Karol Krawczyk
1 pkt - Roman Kurski
ma ponadczasowy humor!!!
jak to dobrze, że mamy takich twórców i takich rewelacyjnych aktorów :)
Tak :) To jest serial tak dobry, jak inne równie wspaniałe komedie, np:
Ranczo
Blondynka
Usta, Usta
13 posterunek
3 pkt - Tadeusz Norek
2 pkt - Karol Krawczyk
1 pkt - Roman Kurski
Podpisuję się pod tym obiema tymi RĘCAMI! :)
szczególnie uwielbiam, oprócz “Miodowych lat”, 13 posterunek
a co do konkursu, dodaję swoje typy:
1.Roman Kurski
2.Tadeusz Norek
3.Karol Krawczyk
Pora na wyniki
Na pierwszym miejscu tak jak zawsze Tadeusz Norek z 35 pkt.Na drugim miejscu i tu znów nie powinno być zaskoczenia otóż to miejsce zajmuje Karol Krawczyk z 22 pkt więc przewaga jest już ogromna.
I teraz postacie zagrożone chyba każdy wie jakie to postacie to Roman Kurski z 16 pkt i Alina Krawczyk z 5 pkt.
A więc od jutra głosujecie na tą postać,która waszym zdaniem powinna się znaleźć w najepszej trójce tego serialu.
Głosowanie potrwa do wtorku.
Alina czy Roman
ja oczywiście daję głos Romanowi, który mnie po prostu powala na obie łopatki, jak go tylko widzę! a co dopiero, kiedy jeszcze go usłyszę... :)
pozdrawiam!
chciałabym jednak zaznaczyć, że zachwycają mnie, wiadomo, wszyscy aktorzy tego rewelacyjnego serialu, Pilaszewska też jest wspaniała w roli Aliny! :)
:D rewelacyjny! a ta jego koszula i zarost!
ha-ha-ha!
pozdrawiam serdecznie!
:)
Michal r 2 dobrze zalicze ci te głosy
w ZWIĄZKU Z TYM,ŻE JEST REMIS WYNIKI PODAM JUTRO O 12 DO TEGO CZASU MOŻECIE GŁOSOWAĆ.
Pora na wyniki walka była pasjonująca ale ostatecznie do pierwszej trójki wchodzi..........................Roman Kurski 9-8 o tyle pokonał Aline Krawczyk,która w ostatecznych rozrachunku zajmuje czwarte miejsce.
W grze zostali
Tadeusz Norek
Karol Krawczyk
Roman Kurski
Do soboty głosujecie punktami od 1 do 3.