Nie dokopałam się do podobnego tematu. Był natomiast temat o ulubionych odcinkach, to ja zapytam od innej strony ;-) Czy są odcinki ML których nie lubicie? Ja mam takie.
Jeden z nich to "Krzyżacy". Rzadko kiedy go oglądam, bo ogólnie jest wg mnie mało śmieszny i sama fabuła odcinka jest nieciekawa. Dodatkowo drętwa gra aktorki grającej Pamelę która i tak już była drętwa :P
Drugi to "Supermarket". Nigdy go praktycznie nie oglądam, bo jest mi po prostu smutno, że bohaterowie mogli mieć nowe fajne mieszkanie a im się nie udało. Poza tym, same sceny strajku Karola są niezbyt dobre.
I chyba jeszcze "Strajk". Idea fabuły fajna i pokazuje Karola z dobrej strony (jako pracownika), ale też specjalnie mnie nie powala.
A Wy macie jakieś odcinki, których nie oglądacie?
"Koniec świata". Odcinek według mnie nie jest śmieszny. Jedynie fajny był moment już na koniec kiedy zgasło światło i Tadek zawołał"Babciu,jesteś tutaj?" czy coś w ten deseń. Nic poza tym mnie w nim nie powaliło. Taki sobie był także odcinek(nie pamiętam tytułu) kiedy Karol dał się nabrać oszustowi,który sprzedał mu za wielkie pieniądze rzekomy preparat na porost włosów.Wypróbował go na głowie Barczaka.
Zazwyczaj na tv6 o 12 ogladam czasami jak nie przegapię np. Ten odcinek na rolkach jak byli i Karol nie potrafił wcale jeździć
Odcinek o Bożym Narodzeniu to były początkowe odcinki