PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20384
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

Dawno takiego nie oglądałem, owszem nie był kręcony w Afganistanie, a jak na Polskie moźliwości poprostu udał się. A co do scenariusza no jest słaby to fakt. Ale da się obejrzeć? Da się.

ocenił(a) serial na 9
Martin__Alpert

Właśnie skończyłam oglądać serial i jestem....no cóż nie jest zły to fil. ale powiedziłabym, że dobry. mnie się podobał i czekam na kolejny sezon!!!!!!nie mogę się doczekać film mnie wciągnął, pomimo, że nie jeetsm zwolennikiem takiego gatunku. dobra ekipa:ostrowska, małaszyński, rogucki i "Zbój":) super gra. nie obchodzi mnie, że inni piszą że jest du dupy, że są błędy. w każdym serialu są błędy. mi trochę przybliżyl jak może wygladać taka misja i jak taka misja moze wpłynąć na człowieka na jego życie. chce drugi sezon!!!

anuskabb

Również uważam, że serial jak najbardziej ok i z chęcią obejrzałabym drugą serię. Fajnie, że jest wątek miłosny związku Justyny i Konasza (jakoś bardzo dobrze mi się widzi Ostrowska przy Małaszyńskim:)) Każdy z chłopaków ma jakąś swoją historię, każdy jest inny. Zachowują się przy sobie tak jak chyba zawsze sami faceci po dłuższym czasie przebywania ze sobą. Serial nie tyle co przybliżył jak może wyglądać taka misja, ale w ogóle zdajemy sobie sprawę, że gdzieś takie sytuacje się dzieją i zaczynamy o tym myśleć a przy codziennym szybkim życiu to umyka. Dla mnie ekstra! chcę jeszcze :))

ocenił(a) serial na 9
Mi Mi

Tak kazdy ma jakąś historię, są to normalni ludzie,prócz tego że służą krajowi to borykają sie ze swoimi codziennymi problemami. Mi najbardziej otworzyło oczy na to jak cięzko jest podjąć decyzję, która ma na celu czyjeś życie. jak trudno jest być dowódcą i że zwykle stara się podjąć trfana decyzjęale nie zawsze okazuje sie słuszna... i jak potem są osądzani przez media przez nas obywateli.... wiem że to tylko film ale można czasami na chwilę się zatrzymać i obejrzeć misje afganistan i zastanowić się....CZEKAM NA DRUGI SEZON!!!