Jestem po 10 odcinku ... obejrzę sezon do końca choć sam nie wiem dlaczego.
Po pierwszym odcinku przeczuwałem, że serial będzie słaby ale to co pokazali w odcinku 10 pt. Most to przechodzi ludzkie pojęcie.
Po kiego wała budować most który nikomu nie jest potrzeby - pierwszy lepszy samochód przejedzie przez ten "rów" bez potrzeby korzystania z mostu ... ludzie
Aby jeszcze było mało to Konasz po ataku na most idzie do "czołgu" aby popieścić się z "Panią Wójt" ... masakra :(
W całym serialu niestety czuć na kilometr, że to nie jest AFGANISTAN. W każdym odcinku mamy jakieś głupkowate sceny jak choćby "maraton" wokół bazy w którym zwycięża jeden z głównych bohaterów.
Nie polecam.
Pociesze Cię, że (zdania są trochę podzielone) głupszy jest już tylko odcinek 13. 11 i 12 jakoś ujdzie na tle "Mostu" :)
heheh skoro tak mówicie to coś mi się zdaje, że bez browara nie dam rady do końca :)
jestes bardzo przykry.. to powiedz mi, czego oczekujesz od serialu?:D bo wszyscy hejtujecie a nikt nie mowi co nie spelnia jego oczekiwan i co by chcial zobaczyc w takim serialu.
W pierwszym poście napisałem co nie spełnia moich oczekiwań w tym serialu.
Po pierwsze głupie sceny po drugie brak klimatu.
Zgadzam się z tobą w 100 %. Kiedy pierwszy raz widziałem trailery przedserialowe, liczyłem że to będzie faktycznie hit, i coś może sie zmienić, na lepsze w polskich serialach, miałem nawet cichą nadzieję, że to będzie taka polska wersja "Kompani Braci"czy " Pacyfiku" ale osadzona we współczesnym Afganistanie. Mało tego ... robił to Canal+ , wiec jest to stacja która ma fundusze na stworzenie przyzwoitej produkcji. A wyszlo sami widzimy co...jest gorzej niż Czterej pancerni i pies,