PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20384
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

Przegiecie.

ocenił(a) serial na 5

Nie będę się znęcał nad tym serialem. Inni zrobili to już bardzo skutecznie (inna sprawa czy mieli rację w każdym aspekcie).
Dla kogoś kto nie był w wojsku może się nawet podobać. Ja osobiście nie byłem ale ogólnie pojęta wojskowość to moje hobby i widzę w każdym odcinku mnóstwo kretynizmów.
Ale przegięciem dla mnie było jak w ostatnim odcinku na płytę lotniska WOJSKOWEGO !! (na cywilnym byłoby zresztą tak samo) wpuszczono prywatne samochody. Takie coś nie ma prawa mieć miejsca !!!. Ciekawe kto by odpowiadał jak by ktoś wjechał w jakiś śmigłowiec albo samolot. Bzdura totalna.
Podsumowując można oglądnąć jeżeli nie będziemy czepiali się szczegółów i kretynizmów scenariusza. Można było do tematu podejść znacznie lepiej bo potencjał ma ogromny.

speedy179

Używaj spoilera 13- latku.

ocenił(a) serial na 5
cdplayer

Przepraszam bardzo jeżeli zdradziłem fabułę tego jakże frapującego serialu. Obiecuję że to się więcej nie powtórzy.
Mama mi wszystko dokładnie wyjaśniła i teraz już wiem że popełniłem wielki błąd. Nie obyło się bez kilku klapsów no ale cóż - proza życia.
Gwoli ścisłości mam dopiero 12 lat. 13 skończę dopiero za pół roku. Tak więc proponuję edytować w poście mój wiek tak żeby wszystko się zgadzało. Bo ja lubię jak wszystko się zgadza.

speedy179

Ma 13 lat, a jego ocena jest bardziej trafna niż 7.2/10.

Pozdrawiam