PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20384
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

Słabe

ocenił(a) serial na 1

I tyle w temacie. Ten serial to nieporozumienie

ocenił(a) serial na 9
davidenkox

sam jesteś nieporozumienie

ocenił(a) serial na 1
jarek1977

Chyba ty. Ale masz dobre logo, wiec Visca el Barca!

ocenił(a) serial na 9
davidenkox

ten kto nie był w wojsku nie może oceniać tego serialu .

jarek1977

Mogę bo mi się NIE PODOBA, to nie jest serial TYLKO dla żołnierzy ale dla wszystkich więc mam prawo wyrazić swoją opinię. Potwierdzam, serial NIEPOROZUMIENIE!!!

ocenił(a) serial na 5
davidenkox

to ze nie ma hollywoodzkiego rozmachu i widoczków Afganistanu wcale nie oznacza ze serial jest słaby... trzeba docenić ,ze pomimo braku odpowiednich środków pięnięznych stworzyli coś w miare fajnego :)

peliniusz

Nie oceniam widoczków, tylko fabułę i przede wszystkim grę aktorską, pozatym jak nie mają środków to nich nie kręcą na siłę bo wychodzi kiepski klops.
Jeszcze jedna rzecz, amerykanie ostatnio zaczęli kręcić film telefonami komórkowymi, przez co film będzie tańszy a przy obecnej technice, wcale nie gorszy jakościowo.
Można? Można!!!

ocenił(a) serial na 5
Bocian82

no cóż po 7mym odcinku troszeczke mnie juz zaczyna irytować ten serial. Dostrzegać zaczynam tego "klopsa" ale chyba dotrwam do końca sezonu ;)

Bocian82

komórkami?! Niby które filmy/seriale kręcą nimi?

GalaQXus

Jak się zainteresujesz i poszukasz to znajdziesz, wujek "Google" służy pomocą.

davidenkox

Dopiero 1 odcinek oglądam, ale jak dowiedziałem się tu że kręcono wszystko w Polsce, to rzeczywiście kicha, nie chciało im sie kręcić w profesjonalnych warunkach jak w przy zagranicznych produkcjach...:/

ocenił(a) serial na 1
GalaQXus

Nie rób tego, nie ogladaj! :D Uwaga! Zdradze Ci fabułe. Ten serial jest...gowniany

ocenił(a) serial na 9
davidenkox

ja mam odmienne zdanie. mi sie podobal. nie jest genialny ale jest dobry. niektore sceny troche naciaganee... ale ogolnie fajny serial. zolnierze nie musza go ogladac, a dla takich ludzi jak ja wystarczy. nie lubie ogladacfilmuu i ze strachu sie pocic a tu wszytsko na luzie