PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20287
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

ktoś zginie?

ocenił(a) serial na 5

w odc 13 żołnierze wrócą ale nie w komplecie, a na posterunku obniżą flagę. Domyślacie się kto z nich może nie wrócić?

użytkownik usunięty
kornela93

iwan?

ocenił(a) serial na 6

No Najemnik niezły traf

użytkownik usunięty
wojcur

a co zginie czy co??

Wiedziałem, że tak będzie. Musiało tak być :/

ocenił(a) serial na 7
wojcur

Iwan:/, Już wiadomo.

ocenił(a) serial na 7

@Najemnik Trafiłeś jak Mamut w ciężarówkę;D

użytkownik usunięty
Dominik_KB

w którym odcinku?:D

ocenił(a) serial na 7

Tym najnowszym:) "rykoszet";D

ocenił(a) serial na 5
Dominik_KB

czekam aż wrzucą ;)

ocenił(a) serial na 8
kornela93

Jest już można go obejrzeć na www.serialnet.pl Szkoda Iwana jak się pierwszy raz odważył wziąć udział w akcji to od razu dostał kulkę..

ocenił(a) serial na 5
jarek1990

i to zaraz przed rotacją... Następny odcinek będzie ciekawy

ocenił(a) serial na 8
kornela93

A wiadomo coś o następnym sezonie? Bo zauważyłem że serial dopiero się rozkręca.

ocenił(a) serial na 5
mily_1993

Moim zdaniem drugi sezon byłby bez sensu. Skoro serial ma tytuł 'misja Afganistan', to musieliby jechać po raz kolejny do Afganistanu, a pewnie jak nakręcą II serię to będzie się ona kręciła glównie wokół wątku miłosnego Konasza i Justyny

ocenił(a) serial na 8
kornela93

Ja też tak czułam, że ktoś zginie. Już się bałam że Zbój, ale dalej by tego nie pociągnęli bez Lubosa, cały serial trzyma w kupie. A tak szczęśliwie padło na najcieńszą postać pod względem aktorskim. No cóż Krawczyk już się nigdy nie odetnie od tej polsatowskiej chały. Jak były sceny w których grał z Lubosem to różnica między nimi, pod względem poziomu aktorskiego, była zatrważająca, po prostu przepaść. A mogliby dać jeszcze jeden sezon, na odczepnego, i tyle.

ewej

Po co przecież wam się nie podoba !