PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20384
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

Byłam na premierze dwóch pierwszych odcinków i trzeba przyznać, że robi niezłe wrażenie.
Choć bywają momenty przewidywalne aż do przesady, trzyma jednak w napięciu i wydaje się
dosyć realistyczny. Mimika Małaszyńskiego jak zwykle taka sama, ale i tak polecam.

MsSmietana

Smietana gdzie ta premiera była? jaki kanał

MlodyFrywolny

impreza zamknięta dla zaproszonych w multikinie :)

MsSmietana

Elyyta :D

użytkownik usunięty
MsSmietana

Czyli jednak warto obejzec ???

MsSmietana

Wyobrażam twoją minkę zgryźliwą.

ocenił(a) serial na 3
MsSmietana

Spoko, że daje rade, że fabuła, że Małaszyński... ale Ty mi lepiej powiedz czy nie razi to że serial był kręcony w Polsce? Po zwiastunie czułem, że coś tu nie gra, wbiłem na filmweba i niestety. Film kręcony na poligonie i gdzieś tam jeszcze.

Valmont_3

nie, nie razi. pod tym względem daje radę, naprawdę.

Valmont_3

Właśnie oglądam kuchnie filmową tego serialu na Canal+ i powiedzieli że kręcą w Afganistanie 200m od afgańskiej wioski i wnętrza pod Warszawą, czyli należy zweryfikować informację ;]

ocenił(a) serial na 8
MsSmietana

Zaczęło mnie zastanawiać, dlaczego niektórzy piszą o minach Pawła. Przyglądam się wielu aktorom i nie zauważyłam, by w każdym filmie
grali inaczej. Janda dla mnie zawsze jest taka sama, Karolak jest po prosu sobą. Englert, Olbrychski,Pieczyński też nie zmieniają mimiki na zawołanie a są doceniani w swoim zawodzie. Paweł zawsze inaczej wygląda, ma inny styl mówienia, uśmiech, inny sposób poruszania się. Zawsze wciela się w dana postać całym sobą. Mi to bardzo odpowiada

ocenił(a) serial na 8
kaja78ful

..no i jeszcze ma taką śliczną buzię, nie?jak mroczki, mógłby zostać ich starszym bratem,...