PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 21 tys. ocen
7,3 10 1 20555
5,3 3 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

nie rozumiem nie mogą nakręcić jakiś serial o żołenierzach GROM byłby bardziej ciekawszy operacje w serialu mogły by nawet być zmyślone ale na pewno lepiej by sie to oglądało taką elite światową, już zapowiadają jakąś rywalizacje o kobiete w tym serialu bllle ileż to można takie bzdury oglądać. Żeby nie było Chciałbym dodać że żołnierzy naszych szanuje za to co robią ale z tego co czytam to serial nie będzie taki dobry według mnie

major111

i jeszcze ta obsada aktorska do bani

major111

I jeszcze komentarz do bani...

macizna

każdy ma swoje zdanie n te ntemat ty masz może inne

major111

a Ty nie umiesz pisać, jakiekolwiek miałbym zdanie...

macizna

nie wiem ja moze nie umiem pisać ale za Ty czytać nie umiesz

major111

Za Ja umiem

macizna

Jak widać, Ty też nie umiesz pisać.

MINTOR1994

Jak na 18 lat to trochę tępawy jesteś Mintor...@macizna masz u mnie plusik:)

wrubell

Można wiedzieć po czym to wnioskujesz?

wrubell

Dopiero gdy zwróciłeś mi uwagę zauważyłem kontekst odpowiedzi macizna :) Jemu zwracam honor, a Tobie dzięki za celny przytyk.

MINTOR1994

a ja cofam przymiotnik:))

wrubell

Niepotrzebnie, w tym przypadku był słuszny.

ocenił(a) serial na 7
major111

może to na wzór the Unit nie wypowiadam sie dalej bo nie widziałem :)
ps. kiedy premiera?

ocenił(a) serial na 7
major111

Jak można oceniać serial negatywnie skoro nie widziało się żadnego odcinka ? Gościu ty masz zryty beret !!!

ocenił(a) serial na 7
tomucho77

to jest bardzo ciekawe pytanie pewnie ci najstarszy baca nie bedzie w stanie odpowiedzieć :D

tomucho77

major111 nie ocenił serialu. Wyraził przypuszczenie, że serial okaże się do bani. Nauczcie się czytać ludzie. Trudno dokonać oceny w trybie przypuszczającym.
Mógłby się powstrzymać i napisać swoje wrażenie dopiero po obejrzeniu serialu, ale nie wymusicie na ludziach, żeby pisali tylko posty z sensem ;p

Wina_Woltera

oni nie wiedzą co to jest tryb przypuszczający ale polacy tacy są najpierw wyzywają a później dopiero dochodza do wniosku że nie wrato było odrazu tak pisać

tomucho77

zryty to ty jesteś ja napsiałem to w trybie przypuszczając że serial będzie " być może do bani" i na następny raz naucz się czytać ze zrozumieniem baranie a potem sie wypowiadaj

major111

A kiedy ten serial będzie w otartej tv??
Co do obsady to widziałbym tam Lindę Bakę

ocenił(a) serial na 7
giovanni50

Nigdy nie będzie to jest serial Canal+.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
giovanni50

Nie zdążyłem przeczytać a już ktoś zablokował ? (same prawiczki i dziewice są na FW trochę mięska zobaczą a dostają piany).

tomucho77

Nikogo nie obraziłem

ocenił(a) serial na 7
tomucho77

Tu się z tobą zgodzę w 100% " (same prawiczki i dziewice są na FW trochę mięska zobaczą a dostają piany)."

major111

nie nakręcą nic o gromie bo to jednostka tajna, a jeżeli nakręcą to będzie to dalekie od prawdy

CrashOverride

no wiem przecież :)

CrashOverride

Sama jednostka tajna nie jest skoro o niej piszemy, natomiast duża część operacji może być utajniona i tu problemem byłoby nakręcenie czegoś na faktach.

rafano

na temat jednostki GROM najlepiej było by nakręcić film a nie serial i skupić sie na jakim jednym czy dwóch wydarzeniach orzeczywiście serial nie łatwo jest nakręcić o takiej jednostce gdzie operacje są utajnione ale nawet mogli by cos zmyśleć o tak pewnie było by fajnie heh :)