nie rozumiem nie mogą nakręcić jakiś serial o żołenierzach GROM byłby bardziej ciekawszy operacje w serialu mogły by nawet być zmyślone ale na pewno lepiej by sie to oglądało taką elite światową, już zapowiadają jakąś rywalizacje o kobiete w tym serialu bllle ileż to można takie bzdury oglądać. Żeby nie było Chciałbym dodać że żołnierzy naszych szanuje za to co robią ale z tego co czytam to serial nie będzie taki dobry według mnie
Dopiero gdy zwróciłeś mi uwagę zauważyłem kontekst odpowiedzi macizna :) Jemu zwracam honor, a Tobie dzięki za celny przytyk.
może to na wzór the Unit nie wypowiadam sie dalej bo nie widziałem :)
ps. kiedy premiera?
Jak można oceniać serial negatywnie skoro nie widziało się żadnego odcinka ? Gościu ty masz zryty beret !!!
to jest bardzo ciekawe pytanie pewnie ci najstarszy baca nie bedzie w stanie odpowiedzieć :D
major111 nie ocenił serialu. Wyraził przypuszczenie, że serial okaże się do bani. Nauczcie się czytać ludzie. Trudno dokonać oceny w trybie przypuszczającym.
Mógłby się powstrzymać i napisać swoje wrażenie dopiero po obejrzeniu serialu, ale nie wymusicie na ludziach, żeby pisali tylko posty z sensem ;p
oni nie wiedzą co to jest tryb przypuszczający ale polacy tacy są najpierw wyzywają a później dopiero dochodza do wniosku że nie wrato było odrazu tak pisać
zryty to ty jesteś ja napsiałem to w trybie przypuszczając że serial będzie " być może do bani" i na następny raz naucz się czytać ze zrozumieniem baranie a potem sie wypowiadaj
Nie zdążyłem przeczytać a już ktoś zablokował ? (same prawiczki i dziewice są na FW trochę mięska zobaczą a dostają piany).
Tu się z tobą zgodzę w 100% " (same prawiczki i dziewice są na FW trochę mięska zobaczą a dostają piany)."
Sama jednostka tajna nie jest skoro o niej piszemy, natomiast duża część operacji może być utajniona i tu problemem byłoby nakręcenie czegoś na faktach.