Mistrzowie horroru

Masters of Horror
2005 - 2007
6,4 4,9 tys. ocen
6,4 10 1 4850
6,0 4 krytyków
Mistrzowie horroru
powrót do forum serialu Mistrzowie horroru

Obejrzałem drugi odcinek tego serialu na tvp1 i co mogę powiedzieć tak ten odcinek zasysał co to jest SF ? że jakiś gadający szczur się pojawia ? pff. Nie wiem wogóle czy reszta odcinków jest taka sama czyli nic się nie dzieje przez cały odcinek daje 1/10 temu serialowi jak będzie mi się chciało to obejrze ten 3 odcinek .

ocenił(a) serial na 7
kauran

"Incydent na górskiej drodze" jest cały o dzianiu się. Lekki survival horror, to był chyba pierwszy odc.

ocenił(a) serial na 3
kauran

"Odcinek o gadającym szczurze" był mistrzu ekranizacją opowiadania H.P. Lovecrafta, który pisał je w pierwszej połowie XX wieku. Jeśli ci się nie podobał, to nie ma sprawy, twoje prawo - ale używaj mózgu, a potem wydawaj sądy.

Andkosm

Czemu twierdzisz, że nie używa mózgu? To się kłóci z tym, co napisałeś.., wygłasza swoją opinię, więc nie rozumiem czemu wchodzisz na drogę obrażania. Tak samo można powiedzieć o tobie i co? Będzie to odpowiednie? Nie sądzę. Więc najpierw zacznij analizować swoje zachowanie a potem wydawaj sądy o mózgach innych osób.

kauran

kauran, będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość albowiem jest taki odcinek który może się ci spodoba, to dopiero 13 "Piętno"

kauran

A moze lepiej obejrzec cała serie a nie z góry dawać 1. SF? buhaha dobre to było. To nie jest science fiction. widać, ze musisz doczytac o tym co to jest SF i horrorze zreszta też.Horror sam w sobie musi zawierać elementy fantastyki, inaczej by nie był horrorem.

kauran

Dla kogo oni takie gówno robią,zero logiki.Na tvp1 leci właśnie film 'Jenifer'.Kupa łajna,koleś dupi jakiegoś potwora.Zjadła mu córkę a on dalej dupi i ma to gdzieś.Gdzie tu logika,ale gówno hahahahahaha.

ocenił(a) serial na 9
g_lox

Nie potwór ,tylko człowiek o.............(tu wstaw odpowiednie słowo) umyśle.

kauran

zmiana godziny...wiadomo coś czy to tak na stałe?

Paz_Vega

raczej na stałe

ocenił(a) serial na 7
michalzawiski

Czwarty odcinek był niezły, ale zdecydowanie nie był to horror.

ocenił(a) serial na 7
kamiledi15

Znaczy się wczorajszy - kurna, czemu edycja mi nie działa?

kamiledi15

nie na stałe, za tydzień emisja znowu po godzinie 23

ocenił(a) serial na 3
kamiledi15

Przede wszystkim to w ogóle nie był horror. Nie posiadał żadnych elementów horroru, nie wiem kogo mógłby przestraszyć. Nudny, głupawy. Zmarnowano całkiem niezły pomysł. Ten skok akcji pod koniec posiada takie nasilenie idiotyzmu, że ja nie mogę.

ocenił(a) serial na 7
Birke_La_Folle

Mi się końcówka podobała - można powiedzieć, że babka sama się zabiła, bo próbując dźgnąć tego faceta powodowała ruch jego rąk, przez który została zastrzelona. Podświadomie powtarzał jej ruchy.
Ale owszem, nie był to horror, choć fabuła była ciekawa.