Obejrzałem drugi odcinek tego serialu na tvp1 i co mogę powiedzieć tak ten odcinek zasysał co to jest SF ? że jakiś gadający szczur się pojawia ? pff. Nie wiem wogóle czy reszta odcinków jest taka sama czyli nic się nie dzieje przez cały odcinek daje 1/10 temu serialowi jak będzie mi się chciało to obejrze ten 3 odcinek .
"Incydent na górskiej drodze" jest cały o dzianiu się. Lekki survival horror, to był chyba pierwszy odc.
"Odcinek o gadającym szczurze" był mistrzu ekranizacją opowiadania H.P. Lovecrafta, który pisał je w pierwszej połowie XX wieku. Jeśli ci się nie podobał, to nie ma sprawy, twoje prawo - ale używaj mózgu, a potem wydawaj sądy.
Czemu twierdzisz, że nie używa mózgu? To się kłóci z tym, co napisałeś.., wygłasza swoją opinię, więc nie rozumiem czemu wchodzisz na drogę obrażania. Tak samo można powiedzieć o tobie i co? Będzie to odpowiednie? Nie sądzę. Więc najpierw zacznij analizować swoje zachowanie a potem wydawaj sądy o mózgach innych osób.
kauran, będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość albowiem jest taki odcinek który może się ci spodoba, to dopiero 13 "Piętno"
A moze lepiej obejrzec cała serie a nie z góry dawać 1. SF? buhaha dobre to było. To nie jest science fiction. widać, ze musisz doczytac o tym co to jest SF i horrorze zreszta też.Horror sam w sobie musi zawierać elementy fantastyki, inaczej by nie był horrorem.
Dla kogo oni takie gówno robią,zero logiki.Na tvp1 leci właśnie film 'Jenifer'.Kupa łajna,koleś dupi jakiegoś potwora.Zjadła mu córkę a on dalej dupi i ma to gdzieś.Gdzie tu logika,ale gówno hahahahahaha.
Przede wszystkim to w ogóle nie był horror. Nie posiadał żadnych elementów horroru, nie wiem kogo mógłby przestraszyć. Nudny, głupawy. Zmarnowano całkiem niezły pomysł. Ten skok akcji pod koniec posiada takie nasilenie idiotyzmu, że ja nie mogę.