Mistrzowie horroru

Masters of Horror
2005 - 2007
6,4 4,9 tys. ocen
6,4 10 1 4850
6,0 4 krytyków
Mistrzowie horroru
powrót do forum serialu Mistrzowie horroru

Kto oglądał Jeniffer (poza mną) i kto z was by się z nią przespał? TAK/NIE/MOŻE

Piękne ciało, ale z twarzy... widziałem ładniejsze.

Odcinek nie najgorszy można obejrzeć, choć za bardzo poszli na łatwiznę momentami...

Dormant

Mistrzowie horroru? Mistrzowie głupoty! Ten odcinek obraża inteligencję.
Czy w USA policjanci to kompletni debile? To coś za samo zeżarcie mi domowego zwierzaka dostałoby siekierą między ślepia. Po cholerę on zabierał ją z wariatkowa? Źle by tam nie miała. Jak można było zresztą dymać potworka... Bezsens od początku do ostatniej głupiej sceny.
Pierwszy odcinek przeze mnie obejrzany - 1/10. Strata czasu.

użytkownik usunięty
Piramidoglowy

To było obrzydliwe, jak on mógł uprawiac seks z tym potworem ? Tyle bab po swiecie chodzi a on ma słabosc do tej potworzycy. Amerykanie uprawiac ze wszystkim seks nawet z tosterem. W Polsce faceci na pewno by za nia szaleli jak nic.
,,To coś za samo zeżarcie mi domowego zwierzaka dostałoby siekierą między ślepia.'' - oczywiscie, ze tak. Co mu strzelilo do głowy, zeby zabrac tego potwora do domu. To nie miało nic wspolnego z horrorem...zboczenie to potegi. Odcinek oceniam rowniez na 1/10.

ocenił(a) serial na 6
Dormant

Odcinek nawet fajny, ale momentami sceny były bardzo brutalne. Niektórym może to wpłynąć źle na psychikę. A jeśli chodzi o Jeniffer to rzyczywiście miała ładne ciało, ale twarz przerażającą. Jestem ciekawy kim ona była.

użytkownik usunięty
looki14

Bez sensu ze najwazniejsze było pokazanie obrzydliwych scen a nie wyjaśniono dlaczego ma twarz takową i dlaczego zjada wszystko co moze niedopracowany film

puma ją wychowała

użytkownik usunięty
visarion_2

Albo hieny czy sępy

looki14

pewnie syreną (leśną)

Dormant

Chore, ale nawet ciekawe. Rzeczywiście przewidywalne ze scenami wpieprzania tego kolesia z cyrku i syna właścicielki sklepu.
Z mojego punktu widzenia pomimo tego, że miała ładne ciało, to było obrzydliwe co z nią robił. Ja w takiej sytuacji chybabym zwymiotowała.

Patty1602

No to bzykasz od tyłu i buźki nie widzisz. ;) Trzeba być kreatywnym ;)

adamobowl

Nie widzisz, ale chyba masz świadomość jaka jest twarz? Chyba że naprawdę potraficie skupiać się tylko na jednej rzeczy ;p

ocenił(a) serial na 6
Dormant

Fakt ten odcinek był dosyć dziwny i żal mi było tego gościa że tak strasznie się stoczył i ze mogł to robic z ta dziewczyna jak dla mnie masakra

Olimpia_Delacour

To jest żałosne i nie powinni tego puszczać.

Olimpia_Delacour

Właśnie dzięki temu, że był nieszablonowy wyróżnia się w tłumie i budzi zainteresowanie. Mi przypadł do gustu - dobry klimat ze szczyptą schizy

ocenił(a) serial na 8
Dormant

Oglądałem. A samą Jenifer waliłbym jak dzik wściekły byk i jeszcze w ślimaka bym z nią uderzył a potem kota byśmy zjedli xd

ocenił(a) serial na 8
Dormant

Pomimo wszystko odcinek Jeniffer był jednym z najmocniejszych w tamtej serii :)