Mistrzowie horroru

Masters of Horror
2005 - 2007
6,4 4,9 tys. ocen
6,4 10 1 4850
6,0 4 krytyków
Mistrzowie horroru
powrót do forum serialu Mistrzowie horroru

blleeeeeeeeeee

ocenił(a) serial na 1

Badziew . Jenifer boże co , to za gówno ??!!!!

użytkownik usunięty
Kileeer

Większym g*wnem jest twoje pojęcie o ortografii i interpunkcji. Żałosny dzieciak.

ocenił(a) serial na 7
Kileeer

Jeżeli zacząłes od Jennifer to nei dziwię sie reakcji:) Ja polecam "Chora dziewczynę", "Autostopowiczkę" i "Kobiete Jeleń"... ale nie spodziewaj się niczego strasznego. Nadaje sie za to na wieczór przy piwku ze znajomymi:)

fantynaaa

"Jenifer","Chora dziewczyna" i "Taniec śmierci" to najgorsze filmy tej serii.Ten kto napisał scenariusz do "Chorej dziewczyny" musiał mieć nieźle ubzdurane w głowie.Obrzydlistwo.

ocenił(a) serial na 7
bloodman1009

Nie wiem czy dobrze pamietam - chora dziewczyna to odcinek z robalami? Bo jeśli tak to nie wiem, co Ci sie w nim nei podobało;)

fantynaaa

Tak,to ten odcinek z robalami.Scenariusz tego odcinka naprawdę nie przypadł mi do gustu.Robal(bardziej mi przypominał pająka),który zapłodnił tą dziewczynę i wstrzyknął jej te jajeczka wzbudza we mnie obrzydzenie.Tak samo metamorfoza tej dziewczyny Idy i moment,kiedy nagle wyrastają jej te odnóża. Ohyda. Bardzo kuleje w tym odcinku również gra aktorska.Tak beznadziejnie zagranej postaci jak Ida Teeter już bardzo dawno nie widziałem.Jej sztuczna mimika i gesty naprawdę rzucają się w oczy.Podsumowując-moim zdaniem najgorszy odcinek,a jego reżyser nie zasłynął niczym szczególnym by wpisać go na listę "Mistrzów horroru".

ocenił(a) serial na 7
bloodman1009

Hmm, może ja po prostu nie oczekiwałam po nim niczego poza tym, by mnie rozbawił... a był zabawny. I dlatego mi sie podobał. Przynajmniej końcówka.

fantynaaa

Wiadomo ,każdy może mieć inny gust :)

ocenił(a) serial na 7
bloodman1009

A tam gust od razu:) Ja nie twierdzę, że to mistrzowski odcinek. Zgadzam się ze wszystkim, co napisałeś, ale ta historyjka była tak ... porąbana, że nie da się na nią nie zwrócic uwagi. To po prostu komedyjka klasy Z.

ocenił(a) serial na 8
bloodman1009

"Taniec śmierci" był pierwszym odcinkiem, który oglądałam i uważam go za jeden z ciekawszych w pierwszej serii (druga jeszcze przede mną ;).

użytkownik usunięty
fantynaaa

Musze powiedziec ze kobieta jelen mnie rozbwaiła troszke a nawet mocniej niz troszke groteskowa, jak uciekała tymi jelenimi łapami ")