PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

10/10

ocenił(a) serial na 10

Wiecie co? 10/10 bo daje starszym osobą relaks i zapomnienie o troskach zycia...Babcie są zadowolone, dziadkowie też bo mogą wyskoczyć z kolegami na piwko bo babcia nie widzi xD

użytkownik usunięty
dr_hab_marek

Czyli dajesz każdemy serialowi 10/10? Klan, Plebania, M jak Miłość -każdy z tych seriali daje relaks i zapomnienie naszym babciom. ;]

ocenił(a) serial na 10

No cóż tak by wynikało...no bo babcie już dość się narobiły a skoro daje to im spokojna jesień życia:)

użytkownik usunięty
dr_hab_marek

Ok, to niech daje im relaks. Ale cala frajernia, ktora placi abonament moze byc nieusatysfakcjonowana poziomem jaki prezentuje tv.

użytkownik usunięty

Czegos trzeba wymagac.

ocenił(a) serial na 10

Frajer nie bedzie wiele wymagać...moje babcie nie płacą i mają to co chcą xD

użytkownik usunięty
dr_hab_marek

No to dobrze. ;) Moja mama też nie płaci. Nie będziemy płacić joli rutowicz za jeżdżenie po lodzie.

ocenił(a) serial na 10

Tvp to przezytek komuny ;p promocja glupoty, debilizmu itp...

użytkownik usunięty
dr_hab_marek

Czego najlepszym przykładem jest "Moda na sukces" i wszystkie inne seriale, którym dałeś 10/10. ;D

ocenił(a) serial na 10

Tylko ze wzgledu na babcie...milosc czasem boli ;p

użytkownik usunięty
dr_hab_marek

Tak, boli i zmusza do takich właśnie poświęceń i desperackich czynów. ;)

ocenił(a) serial na 10

Ja także daję 10/10! Proszę najpierw zacząc oglądac, a pozniej oceniać niżej :D Ten serial zbliża pokolenia, babcie z wnukiem, dziadka z córką itd! :D Klan i inne bery to nie to samo, zreszta MnS lecą 2 odcinki, więcej rozrywki :D <3

dr_hab_marek

Coś w tym jest,moja babcia ogląda MnS od niepamiętnych czasów^^żadnegoodcinka nie opuściła <lol2> nawet jak przyjeżdżają goście,to ona ogląda perypetie Forresterów i Spectra=)